ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Πρωτοβουλία Πάτρας»: Ακούμε τον δημότη!



Η «Πρωτοβουλία Πάτρας», μετά από ένα μικρό διάλειμμα, συνεχίζει τη σειρά των επισκέψεών της σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πατρέων, αυτή την εβδομάδα με την Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου.

Κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας κ. Νικόλαο Μπόμπολα, κλιμάκιο της Πρωτοβουλίας Πάτρας θα επισκεφθεί αύριο Κυριακή 7 Απριλίου στις 12 μ. την Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου (στο χώρο του Κοινοτικού Γραφείου, πλησίον του Ιερού Ναού της Υπαπαντής), προκειμένου να αφουγκραστεί τους κατοίκους της και να διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με στόχο την ανάδειξη και επίλυσή τους.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε κάθε κάτοικο για να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τα θέματα που τον απασχολούν ως δημότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: