ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Θα μπορούσε να ήσαν αρνάκια, αλλά υπό την προϋπόθεση να αναλάβει τακτικός ανακριτής!

Φωτογραφία αρχείου.


Υποβάθμιση του ρόλου της Βουλής εξαιτίας διερεύνησης σκανδάλων, ενώ υπάρχουν τα τακτικά δικαστήρια

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
«ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τα νέα μέτρα, αυτά συνεχίζουν να είναι το ίδιο αποκρουστικά και εγκληματικά όσο τα προηγούμενα. Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό τη μία μέρα με τις 'κόκκινες γραμμές' και τις 'εμπλοκές' με την τρόικα, την άλλη με τους εκβιασμούς για τη δόση, τελειώνοντας πάντα με τους ίδιους πανηγυρισμούς και τις διαβεβαιώσεις ότι όλα γίνονται για την έξοδο της χώρας από την κρίση», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Μάλιστα έκανε λόγο για «αδιάφορους που αφήνουν πίσω τους κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια, εκατομμύρια άνεργους και φτωχούς, μια χώρα ισοπεδωμένη από την ολοένα και πιο βάρβαρη μνημονιακή πολιτική, υποταγμένους στις επιταγές της τρόικας, ψεύτες και εκβιαστές απέναντι στον ελληνικό λαό».

Τόνισε δε ότι: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της αντίστασης και των ενωτικών αγώνων του ελληνικού λαού. Είναι ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει, βάζοντας τέλος στην καταστροφή».

Κι αν δει κανείς την συμπαιγνία που παίχθηκε πρόσφατα στην Προανακριτική Επιτροπή με πρωτεύοντα ρόλο αυτόν του προέδρου Χρ. Μαρκογιαννάκη σε συνεργασία με τον Ευ. Βενιζέλο, που εκμεταλλεύτηκε τον βλακώδη (ή μήπως όχι;) ψευτοτασαμπουκά του ναζιστή Κασιδιάρη, τότε μπορεί κανείς να κατανοήσει που το πάνε. 

Και ακόμη περισσότερο η συνεργία του Άδωνη, που μίλησε για συνεδρίαση αγγέλων στην απογευματινή συνεδρία, όπου έλλειπε δικαιολογημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως και ο ναζί της ΧΑ.

Τα δε μνημονιακά ΜΜΕ, που είναι καταχρεωμένα οικονομικώς, ξεπληρώνοντας γραμμάτια αφιέρωσαν γλυψίματα  και εμμετικά σχόλια στον εγκαλούμενο για οικονομικά σκάνδαλα της λίστας Λαγκάρντ Ευ. Βενιζέλο και αντιθέτως την Ζωή Κωνσταντοπούλου, δηλαδή την βουλευτή που  τον ανέκρινε στη συνέχεια, την παραλλήλισαν με τον αποδεδειγμένα φασίστα και ταραξία.

Και όχι μόνον. Απέκρυψαν την σεξιστική επίθεση που εδέχθη η βουλευτής από τον Ευ. Βενιζέλο, κάτι που αποτελεί όνειδος για τον ίδιο, ως συνταγματολόγο, μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας, μα και για τους δημοσιογράφους εκείνους που αντί να υπηρετήσουν  την αλήθεια ενεργούν ως ασπάλακες, ως ερποσάλιαγκες, ξεφτιλίζοντας την ιδιότητα του δημοσιογράφου!

Πριν καν ξεκινήσει η κατάθεση, ο ναζί της ΧΑ καταλήφθηκε από υστερία με επιδεικτικό τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μπάχαλο η συνεδρίαση και να εμφανισθεί ο ανακρινόμενος Ευ. Βενιζέλος ως θύμα, ως στοχοποιημένος από τους νεοναζί και ως θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, καθώς ο Κασιδιάρης τον αποκάλεσε, μεταξύ άλλων και "χοντρό".

Είναι να αναρωτιέται κανείς αν ο βουλευτής της ΧΑ είναι απλώς ένας κουτός που έχει ενσωματώσει το πολιτισμικό ιδανικό του κόμματός του, δηλαδή αν είναι ανόητος ή αν είναι παμπόνηρος και παίζει τον συνήθη ρόλο των ναζί, το να υπηρετούν δηλαδή την άρχουσα τάξη με τον τρόπο τους. Οι θιασώτες της πρώτης άποψης μετά από αυτά πρέπει να αναρωτηθούν αν η βλακεία μπορεί να φτάσει σε τόσο δυσθεώρητα ύψη ή αν ισχύει το δεύτερο σκέλος της διάζευξης, δηλαδή η διατεταγμένη πολιτική ανοησία που εξυπηρετεί το κουκούλωμα της λίστας Λαγκάρντ.

Βέβαια πρόκειται για μια ακόμα παραλλαγή στην τακτική απαξίωσης της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, την οποία τα παπαγαλάκια προσπαθούν να παρουσιάσουν ως το σόου μιας τρελής (της Ζωής Κωνσταντοπούλου), η οποία βασανίζει τον κόσμο.

 Αυτή τη φορά στην επιχείρηση συσκότισης συμμετείχε και η ΧΑ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η ΧΑ κάνει "αθώα" λάθη, τα οποία δικαιολογεί ως βλακεία, απειρία κ.λπ. Να θυμίσουμε ενδεικτικά ότι η ΧΑ είχε καταψηφίσει "εκ παραδρομής" την πρόταση για περαιτέρω διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ...

Σε κάθε περίπτωση όμως, τα παραπάνω δεν θα συνέβαιναν εάν ο συγκεκριμένος εγκαλούμενος και κάθε εγκαλούμενος παραπέμπετο σε τακτικό ανακριτή που θα καθόριζε και την τύχη του κατηγορούμενου. Κι εκεί να δείτε τι αρνάκια θα ήσαν και οι Βενιζέλοι, αλλά και οι Κασιδιάρηδες, που ίσως να μην χρειάζονταν. 

Άρα, γενναία πολιτική απόφαση χρειάζεται, που σημαίνει παραπομπή στα τακτικά δικαστήρια για τόσο σοβαρά θέματα. Κι αυτό να ισχύσει για όλους, μη εξαιρουμένων των υπουργών και πρωθυπουργών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: