ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο Φώτης Κουβέλης, προτείνει συνεργασία α λα καρτ με το ΣΥΡΙΖΑ!

Συμβιώνει τους αστέρες του Σημίτη, αν και ποθεί με τον στιβαρό νεαρό Τσίπρα!

Ούτε μετά τις εκλογές μαζί του, που τις βλέπει για τον Ιούνιο!

 Κάλπες μέσα στον Ιούνιο βλέπει ο Φ. Κουβέλης μετά την άρνηση Τσίπρα να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση. «Δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε μετά τις εκλογές» λέει στον ραδιοφωνικό σταθμό real.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εκτίμησε ότι η χώρα οδεύει σε νέες εκλογές μέσα στον Ιούνιο και σύμφωνα με το tsantiri.gr- επέμεινε ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε μία οικουμενική κυβέρνηση είναι προϋπόθεση προκειμένου «το σχήμα να μην είναι εξαιρετικά εύθραυστο με τον κίνδυνο να καταρρεύσει την επόμενη μέρα της γέννησής του».
Ο Φ. Κουβέλης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ακόμη και στην πρότασή του για αριστερή κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την ανοχή της ΝΔ και τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά ενώ κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για «επικοινωνιακά τεχνάσματα» στη βάση της συζήτησης για την ενότητα της Αριστεράς.
Σύμφωνα με το real.gr, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε μετά τις εκλογές ενώ διευκρίνισε ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών, τύπου Μόντι, με τον ίδιο Πρωθυπουργό.
Ωστόσο προκαλεί απορία η επιμονή του Φ. Κουβέλη να θέλει την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε κυβέρνηση Μνημονιακής κατεύθυνσης, αλλά όχι σε συνεργασία μαζί του. Συνεργασία α λα καρ; Ίσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: