ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αύριο Τετάρτη μιλάει ο Αλ. Τσίπρας στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας

Φωτογραφία Αρχείου.

Νωρίτερα θα επισκεφθεί φορείς της πόλης

Αύριο το βράδυ στις 8.30 αναμένεται να μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, σε ανοικτή συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας.  Προηγουμένως θα έχει επαφές με φορείς της πόλης και θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, που θα θέσει υπόψη του Αλ. Τσίπρα τα προβλήματα της πόλης και το εσχάτως ανακύψαν της Αχαϊκής Τράπεζας.
Αναμένεται με ενδιαφέρον το περιεχόμενο της ομιλίας του καθώς τελευταίες ημέρες πριν την κάλπη των εκλογών έχει δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που δεν σχηματίσουν κυβέρνηση τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και κληθεί ως τρίτο ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και εκεί θα κριθούν όλοι και ιδιαίτερα τα άλλα κόμματα της αριστεράς.
Και αυτά με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει ότι στις προτεραιότητές του  τίθενται η επιβίωση των πολιτών και δευτερευόντως η αποπληρωμή χρεών, πάντως σε κάθε περίπτωση θα ζητήσει, από τους δανειστές αυτή η αποπληρωμή να γίνει με ρήτρα ανάπτυξης, όπως συνέβη με τις υποχρεώσεις της Γερμανίας από την ναζιστική καταστροφή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το 1953 η Γερμανία είχε ζητήσει να αποπληρώσει τα χρέη της από το περίσσευμα της ανάπτυξής της και εφόσον σε κάποιο έτος  δεν θα υπήρχε ανάπτυξη να αναστέλλεται η πληρωμή του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: