ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Άρες μάρες κουκουνάρες» από την Αλέκα για συνεργασία

Σε αυτό το κάδρο φωτογραφία της δεν θέλει η Αλέκα. Απεταξάμην είπε στην πρόταση Τσίπρα για κυβέρνηση Αριστεράς!


Δεν ενδιαφέρεται να μετάσχει σε κυβέρνηση της Αριστεράς κι ας βογκάει ο πολίτης!

 
Κατηγορηματικά αρνητική ήταν σήμερα το μεσημέρι η Αλέκα Παπαρήγα στην πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα για συνεργασία με σκοπό την συγκρότηση κυβέρνησης της αριστεράς. Δια αντιπροσώπου της απάντησε στο τηλεφώνημα Τσίπρα ότι δεν υπάρχει τίποτε να συζητήσουν. Το 16% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρακαι 8% που έλαβε το ΚΚΕ με την ίδια επικεφαλής είναι ενδεχόμενο να ανοίξει συζήτηση παραμερισμού της από την ηγεσία, από νεότερα μέλη και παραμένει γαντζωμένη στην γραμμά της άρνησης, που αποφασίστηκε από την ΚΕ του Κόμματος.
Προηγουμένως, για να «τσιμεντάρει»  τους ψηφοφόρους της αριστεράς που είναι μέλη του κόμματός της ή συμπαθούντες έστρεψε την κουβέντα αλλού, από το κύριο ζήτημα των ημερών. Και σαν παίκτης του πόκερ, που κόβει τράπουλα, αλλά δεν του βγαίνει φύλλο αβανταδόρικο, ξανακόβει ασκώντας δικαίωμα, μήπως και του βγει καλό φύλλο.
 Έτσι επίθεση στα κόμματα εξουσίας αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την ανεργία. Τόνισε  την ανάγκη «να απαλλαγεί η χώρα από όσους έφεραν το ΔΝΤ και συμμάχησαν μαζί του». Κατηγόρησε τον Ευ. Βενιζέλο με αφορμή τις χθεσινές του εξαγγελίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας για «προκλητική κοροϊδία απέναντι στους ανέργους» ενώ στρέφοντας τα πυρά της στο ΣΥΡΙΖΑ, του καταλόγισε ότι «τρυγάει ψήφους».
Η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στο ενδεχόμενο σύμπραξης ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε: «Ποιος παίρνει στα σοβαρά μια τέτοια πρόταση; Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τον πόνο του λαού». (Μάλλον με τον πόνο τον δικό της εννοεί). Και λασπολογώντας για να κρυφτεί από τους πολίτες, που δεν θέλει να μπει σε κυβέρνηση, ψευδολόγησε:  «Έκανε πρόταση και σε άλλα κόμματα, είχε ακόμα διαβουλεύσεις και με τον κ. Καμμένο».
«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ανταλλάξει τις θέσεις του με ζεστές υπουργικές θεσούλες» επισήμανε η Αλέκα Παπαρήγα προσθέτοντας ότι «ο λαός πρέπει να είναι στην εξουσία και όχι η εξουσία στα μονοπώλια».http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=7232989166943747840
Δηλαδή «άρες μάρες κουκουνάρες»! Και αδιαφορία πλήρη για το λαό που βογκάει από το Μνημόνιο. Αρκεί οι παππούδες που είναι στην ηγεσία του κόμματος μαζί με την ίδια, να κάνουν το κουμάντο. Α, και να διατηρούν τους μισθούς τους τα επαγγελματικά στελέχη. Δηλαδή και πάλι, να μην αγκίξει κανείς το μαγαζάκι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: