ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Το ΚΚΕ διαδήλωσε το πρωί στην πλ. Γεωργίου Πάτρας κατά Μνημονίου

 ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 Κατά της προοπτικής συνεργασίας της αριστεράς τάχθηκαν οι δύο ομιλητές του
 
Κατά την εκκίνηση της μεγάλης πορείας οι φοιτητές ακολουθούν.
Έντονη ήταν η παρουσία και του ΠΑΜΕ.


Με συνθήματα κατά της πολιτικής του Μνημονίου  και εναντίον των κομμάτων που το στήριξαν πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Επιμένοντας στην διαχωριστική στρατηγική οι ομιλητές, τόσο του ΠΑΜΕ όσο και του Κόμματος δεν παρέλειψαν να εξαπολύσουν μύδρους κατά των κομμάτων της αριστεράς και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ που στοχεύει στην συγκρότηση κυβέρνησης με αριστερή προοπτική, δικαιολογώντας την αντίθεσή τους με το σκεπτικό ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει εφ’ όσον η χώρα βρίσκεται εντός της ΕΕ. 
Γι αυτό το ΚΚΕ απορρίπτει οποιαδήποτε σκέψη για συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας, την οποία θα πολεμήσει, ακόμα κι αν προέρχεται από την αριστερά.

Και ο Σταύ. Ξηρομερίτης παρών.
Τέλος ο ομιλητής του ΚΚΕ κάλεσε τους εργάτες να στηρίξουν την μόνη δύναμη που –όπως είπε– στέκεται στο πλευρό τους. Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης είναι η συμμετοχή της κομμουνιστικής παράταξης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών. 
Στελέχη του Κόμματος χαρακτήριζαν την συγκέντρωση επιτυχημένη από την άποψη ιδιαίτερα του όγκου και του παλμού που εκφράστηκε με συνθήματα. Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο και δημοτικός σύμβουλος Α. Αντωνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: