ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Άσκηση διάσωσης ανθρώπου στη θάλασσα!


 

Ο ΟΛΠΑ Α.Ε. θα  παρουσιάσει την πρώτη του απόκτηση, του Combined Poseidons Patras Protector Operation / C-3PO, ενός καινοτόμου τηλεχειριζόμενου σωσίβιου

Μία καθοριστική εκδήλωση προσομοίωσης διάσωσης ανθρώπου στη θάλασσα, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 11:00 π.μ. στην λιμενολεκάνη μεταξύ Αγίου Νικολάου και Άστιγγος στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας.

Ο Οργανισμός Λιμένος Πάτρας Α.Ε. θα  παρουσιάσει την πρώτη του απόκτηση: του Combined Poseidons Patras Protector Operation / C-3PO, ενός καινοτόμου τηλεχειριζόμενου σωσίβιου, που θα ενταχθεί στον στόλο των διασωστικών μέσων του ΟΛΠΑ. 

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα παρουσιαστεί το C-3PO σε δράση, καθώς θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ασκήσεις διάσωσης.

Κι ακόμη θα ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του συστήματος, ενώ θα συνομιλήσουν με τους ειδικούς που το χειρίζονται.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή επίδειξη των δυνατοτήτων του C-3PO, καθώς και παρουσίαση από τους ειδικούς που χειρίζονται την τεχνολογία. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για παρουσιαστεί η προηγμένη τεχνολογία, που θα  συμβάλλει στην αναβάθμιση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των διασωστικών επιχειρήσεων στο λιμάνι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: