ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Προβολή της ταινίας ΦΩΝΗ ΑΙΓΑΙΟΥ της Λύδιας Καρρά

 
 
Θα συζητηθούν σημαντικά θέματα με στόχο να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση/κινητοποίηση όλων, προς την κατεύθυνση αναστροφής της υποβάθμισης της Σαντορίνης!
 
Η Τοπική Επιτροπή Σαντορίνης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας οργανώνουν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, ώρα 7.00 μμ, την προβολή της ταινίας της κ. Λυδίας Καρρά «Φωνή Αιγαίου» (2004),  στο  Villaggio Cinema της Θήρας, με την επικοινωνιακή υποστήριξη των «Βιώσιμων Κυκλάδων».

Ζητάμε την παρουσία σας αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή σας στην συζήτηση Σαντορίνη SOS: Ευκαιρία για νέες επιλογές,  που πρόκειται να ακολουθήσει,  με την παρουσία της κας Λυδίας Καρρά, συντελεστών της ταινίας, τοπικών αρχών, περιβαλλοντικών οργανώσεων και κατοίκων του νησιού της Σαντορίνης. Θα συζητηθούν σημαντικά θέματα με στόχο να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση/κινητοποίηση όλων, προς την κατεύθυνση αναστροφής της υποβάθμισης του νησιού μας. 

Την συζήτηση θα  συντονίσει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, από τις «Βιώσιμες Κυκλάδες», μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό  ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες.



ΤΕ ΕΛΛΕΤ ΘΗΡΑΣ
elletsantorini@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια: