ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Χ. Γιαννούλης: Η διαστροφή της πραγματικότητας αγάπη της ΝΔ

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν έλαβε δραστικά μέτρα αλλά αντίθετα, εξαίρεσε για το 2023 τη φορολόγηση των υπερκερδών των δύο διυλιστηρίων που άγγιξαν το 1,5 δις



«Είναι υποκριτικό να ζητάει η κυβέρνηση χείρα βοηθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όταν η ίδια με την αδράνεια της, υποβοήθησε ακρίβεια και αισχροκέρδεια». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η υιοθέτηση της ολοκληρωμένης και κοστολογημένης πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την πάταξη της αισχροκέρδειας, θα λειτουργούσε ανακουφιστικά για την κοινωνία.

Μία σταθερή και δίκαιη φορολογία εισοδημάτων, με ελάφρυνση των εισφορών, όπως προβλέπει το Σχέδιο Νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη φορολόγηση, θα επιφέρει ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης και των διαθέσιμων εισοδημάτων όλων των νοικοκυριών».

 

 Χ. Γιαννούλης: Η διαστροφή της πραγματικότητας αγαπημένη πρακτική της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: