ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Τζανακόπουλος: Να μην ποντάρει η Ν.Δ. στις συντάξεις...


Αναφερόμενος στην μεταμνημονιακή εποπτεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Δημ. Τζανακόπουλος και μιλώντας στην ΕΡΤ1, επισήμανε ότι η απόφαση του Eurogroup λέει πως «δεν εξαρτώνται πλέον οι εκταμιεύσεις από την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων».  Δεν υπάρχει δηλαδή καταναγκαστικός μηχανισμός πλέον,  τις μεταρρυθμίσεις αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση να τις ιεραρχήσει. Βεβαίως υπάρχει ο στόχος του 3,5% αυτή είναι η δέσμευση της κυβέρνησης καθώς και να μην αμφισβητήσει  τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό ή τις αντικειμενικές αξίες.
Για τις συντάξεις και το αφορολόγητο που με ρωτάτε «όλα εξαρτώνται από τη δημοσιονομική πορεία της χώρας. Και θα πρότεινα στη ΝΔ να μην ποντάρει όλα της τα λεφτά σε αυτού του τύπου την αντιπολίτευση γιατί θα τα χάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: