ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Πω πω ζημιά, ονειρεύεται γραβάτες και πετάγεται!

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του... Πω πω ζημιά που έχει πάθει ο Κούλης αυτές τις μέρες! Έχει από την περασμένη Πέμπτη με την συζήτηση για την Συμφωνία με την Β. Μακεδονία, που βρίσκεται σε αεροπορικό vertigo. Ακολούθησε η χυδαιότητα του χρυσαβγίτη που κάλεσε τους λοχίες να αναλάβουν έργο στην πολιτική, υποχρεώθηκε να τον αποκηρύξει  και εξ αυτού να τα χαλάσει με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του και στο τέλος ήρθαν και οι εταίροι-δανειστές με τις αισιόδοξες δηλώσεις τους για την οιικονομία, να του χαλάσουν το κασανδρικό αφήγημα!


Και δεν έφθαναν αυτά.  Την δευτέρα δημοσκόπηση της MRB δείχνει καταβαράθρωση της διαφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδα απελπισίας. 3,7% η διαφορά. Κι έχουμε μπροστά μας δεκαπέντε μήνες ελευθερίας κινήσεων για τους κυβερνητικούς. 

Ακολουθούν οι δηλώσεις των Ευρωπαίων για το χρέος και την επιμήκυνση, ισοδυναμούσα με περικοπή, απόφαση που έλαβε το Γιουργκρούπ και νάσου πετιέται ο Δημ. Τζανακόπουλος για να του υπενθυμίσει: Μην ποντάρεις όλα σου τα λεφτά στην περικοπή συντάξεων, γιατί μπορεί να τα χάσεις, του διαμήνυσε., με ότι υποδηλώνει αυτό!


Γι αυτό επιμένω: Αλλού του δείχνουν κι αλλού στρίβει το τιμόνι, ο Κούλης, που βλέπει να καταντά ωραίο όνειρο, αλλά άπιαστο, η πρωθυπουργία.  Και να σκεφτεί κανείς ότι 170 χρόνια παράδοσης στο Μητσοτακέικο, θα πάνε χαμένα!

Γι αυτό αφρίζει από τη λύσα του, που θα μείνει μακριά από τον πρωθυπουργικό θρόνο και με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο Μέγαρο, βγάζει ανακοινωθέν. 

«Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν. Μέχρι εδώ, όμως. Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία», λέει, λες και του φταίει η καημένη η γραβάτα.

Κι ενώ δεν είχε πει κουβέντα όταν προ καιρού προσπάθησε να του την φορέσει, μία γραβάτα κόκκινη ο Γιούγκερ, τώρα έχει πάθει ντελίριο με τις γραβάτες. Τις βλέπει στον ύπνο του και πετάγεται!

«Οι Έλληνες προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου» λέει.
 
Άλλος καημός του κι αυτός για τον Πρωθυπουργό! Αυτόν δεν τον πείραξε που του έσειραν τα εξ αμάξης για το δώρο που του έκανε η Ζήμενς, ξέρεται έκεινο το παλιογραφείο του ενός εκατομμυρίου. Ούτε για κάτι παλιοεκατομμύρια της Μαρέβας, που τα έχει καταχωνιάσει σε οφσόρ, σε εποχή κρίσης του ελληνικού λαού και τον νοιάζει  για τον Αλέξη;
«Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της», καταλήγει η ανακοίνωσή του, καθώς βλέπει τους Τσίπρα και Καμμένο να έχουν λιγωθεί στα γέλια, μετά την συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών τους ομάδων στο Ζάππειο, που την έκαναν για να δώσουν επισημότητα στο γεγονός πια της εξόδου από τα μνημόνια!  

Ότι και να κάνει ο άνθρωπος είναι τραγικά λίγος. Δεν ντραβάει, πως το λένε, δεν νογάει από αρχηγία.

Και το χειρότερο είναι ότι του την έχουν στημένη οι  της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και όπου νάναι βλέπω να τον σουτάρουν από τη μικρή περιοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: