ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Με αποχή της παράταξης Παναγοπούλου εκλογές στο ΕΚΠ


Ξεκινησαν κανονικα χωρις κανενα προβλημα οι εκλογες στο ΕΚΠ στις 9 το πρωι οπως ειχε δημοσιοποιησει απο την  Εφορετικη Επιτροπη,τις προηγουμενες ωρες. Γυρω στις 10.15 το πρωι εμφανιστηκε μικρη ομαδα υποψηφιων της ΠΑΣΚΕ με επικεφαλης την Σταυρουλα Νικολαου - Παναγοπουλου και τον Δημητρη Καραγεωργοπουλο, της απελθούσης Διοίκησης (ΠΑΣΚΕ)  οι οποιοι ζητησαν απο τη Δικαστικο Αντιπροσωπο να σταματησει την διαδικασια των εκλογων,προκειμενου να τυπωθουν αλλα ψηφοδελτια της ΠΑΣΚΕ, επικαλουμενοι την αποφαση των ασφαλιστικων μετρων που βγηκε προχτες Παρακευη το μεσημερι.


Με δεδομενο οτι τετοια αποφαση δεν ειχε κοινοποιηθει νομιμως στην Εφορευτικη Επιτροπη, η οποια ειχε αναλαβει το εργο της κατι τετοιο δεν εγινε δεκτο με ομοφωνη αποφαση της Εφορευτικης Επιτροπης και της Δικαστικου Αντιπροσωπου.

Στη συνεχεια, ζητησαν να αποσυρθουν οι υποψηφιοτητες που ειχαν καταθεσει και να αποσυρθουν τα ψηφοδελτια τους. Αιτημα που επισης απορριφτηκε ομοφωνα, διοτι κατι τετοιο επρεπε να υποβληθει στην Εφορευτικη Επιτροπη πριν την εναρξη της ψηφοφοριας. Κατοπιν , τουτου , απεχωρησαν χωρις να δημιουργηθει το παραμικρο.

Η ψηφοφορια συνεχίστηκε κανονικα και οι καλπες έκλεισαν στις 9 το βραδυ, με συμμετοχη πάνω απο 80 αντιπροσωπων, από τις συμμετέχουσες παρατάξεις, πλην αυτής της Σταυρούλας Παναγοπούλου και του Δημ. Καραγεωργόπουλου.
Ακολούθιησε  η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.

Τη ψήφο των αντιπροσώπων διεκδικούσαν οι παρατάξεις:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ -  ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ   (Τ.Α.Σ.)
Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ), απείχε της διαδικασίας και όπως εκτιμάται θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.


Η Εφημερίδα Συντακτών για τον Δημ. Καραγεωργόπουλο

Εν τω μεταξυ στην Εφημεριδα των Συντακτων της 16 και 17 Ιουνιου δημοσιευεται αρθρο-ντοκουμεντο με της δραστηριοτητες του κ.Δημ.Καραγεωργοπουλου και αφορουν στο Καζινο Ριο.

Χτες το βραδυ το αναρτησε με σχετικο σχολιο, ο νεαρος και δραστηριος συνδικαλιστης Θεοδωρος Παπαγεωργοπουλος, Προεδρος του Σωματειου Εργαζομενων στο Ασυλο Ανιατων Πατρων και υποψηφιος για τη Διοικηση του Εργατικου Κεντρου με το συνδοιασμο " ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ", ο οποιος απαρτιζεται απο Συνδικαλιστες  αξιους και εντιμους που απεχωρησαν απο τη ΠΑΣΚΕ, την Γιωτα Παναγοπουλου , Προεδρου του πολυπαθου Συλλογου Εμπορουπαλληλων Πατρων και ιδρυτικο μελος του Εναιου Μετα Αχαιας και αλλους συντροφους και συναγωνιστες.

Η πρωην συνδικαλιστρια Ντινα Πεταλα με μακρα συνδικαλιστικη πορεια ως Προεδρος Σωματειου και Πανελληνας Ομοσπονδιας αλλα και του ΕΚΠ επι σειρα ετων κοινοποιησε στη προσωπικη σελιδα της στο fb την αναρτηση του Θεοδωρου Παπαγεωργοπουλου σχολιαζοντας απευθυνομενη στο κ.Καραγεωργοπουλο." Δημητρακη,πριν λιγες μονο ημερες σου το ελεγα οτι παρατραβας το σκοινι!Διακοσιοι πενηντα εργαζομενοι στο Καζινο Ριο ζουν δραματικες ωρες.Απληρωτοι, με εντονη την ανησυχια τους για τη ζωη τους, για το μελλον της εργασιας τους. Και προσπαθουν να χαμογελουν εν ωρα εργασιας και να εξυπηρετουν τους πελατες με τον καλυτερο τροπο. ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ! "

Δεν υπάρχουν σχόλια: