ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Ριζούλης στη Μανωλάδα



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ριζούλης Ανδρέας συνόδευσε την Κυριακή 10-6-2018, τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές στη Μανωλάδα και στον κατεστραμμένο καταυλισμό των εργατών γης. 
 
Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγαιίκων Ανδρέας Μπουλής. Επισκέφθηκαν και το χώρο που στήθηκαν οι σκηνές από την "Αλληλεγγύη για Όλους" για να στεγαστούν οι εργάτες.

Στη σύντομη σύσκεψη που έγινε με τον Πρέσβη και εκπροσώπους των εργατών, συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας καταυλισμών με ανθρώπινες συνθήκες μέσω των αγροτών που τους απασχολούν με την αξιοποίηση σχετικού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος. Ακόμα συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους μπορούν να ενισχυθούν εργάτες που έχασαν τα πάντα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι περισσότεροι των εργατών εργάζονται στην περιοχή για περισσότερο από 15 χρόνια.

Ο Ριζούλης Ανδρέας είναι πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας - Μπαγκλαντές καθώς και αναπληρωματικό μέλος στο ΔΣ της "Αλληλεγγύης για Όλους".





Δεν υπάρχουν σχόλια: