ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μήνυμα αισιοδοξίας Τσίπρα προς τη διεθνή κοινότητα

«Δεν καταφέρνουν τίποτε παραπάνω από το να υπενθυμίζουν ότι εκπροσωπούν την Ελλάδα του χθες. Την Ελλάδα της αποτυχίας, της μιζέριας και της χρεοκοπίας», που για μας αποτελεί παρελθόν είπε ο Πρωθυπουργός για υτούς που δεν πήραν τα μηνύματα του καιρού μας.

Εδώ, η Ελλάδα
της σταθερότητας

«Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ECONOMIST ΣΤΟ GRAND RESORT LAGONISSI ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


"Μια χώρα που ήταν που ήταν πριν μέρος της κρίσης αν όχι η ίδια η κρίση σήμερα είναι μέρος της λύσης για την Ευρώπη" ήταν το μηνυμα του Αλέξη Τσίπρα από το συνέδριο του Economist ενώ ζήτησε μια καθαρή λύση για το χρέος, χωρίς αστερίσκους, που θα δίνει ένα σαφές μήνυμα στις αγορές".

«Η Ελλάδα δεν είναι πια μια χώρα με καχεκτική οικονομία που παράλληλα χάνει διαρκώς τα διεθνή της ερείσματα», αλλά μια χώρα που η οικονομία της ανακάμπτει δυναμικά και ταυτόχρονα μετρά πλέον νέους φίλους και συμμάχους στο διεθνές στερέωμα.

Ο Αλ. Τσίπρας εξήγησε ότι για τους λόγους αυτούς, έχει ανακτήσει και στον υπέρμετρο βαθμό, την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αξιοπιστία έναντι των διεθνών εταίρων της. «Και όσοι αυτό δεν το καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δε το καταλαβαίνουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά παιχνίδια στο εσωτερικό», σχολίασε, «δεν καταφέρνουν τίποτε παραπάνω από το να υπενθυμίζουν ότι εκπροσωπούν την Ελλάδα του χθες. Την Ελλάδα της αποτυχίας, της μιζέριας και της χρεοκοπίας». 

Πρόσθεσε ότι αγωνίζονται να μας στερήσουν τη δυνατότητα να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο, «επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να αντέξουν τη δική τους ευθύνη για τη χρεοκοπία της Ελλάδας του χθες, αγωνίζονται να μας στερήσουν τη δυνατότητα να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο».

«Η Ελλάδα της οικονομικής ανάκαμψης, της ισχυρής παρουσίας στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα της σταθερότητας και της προόδου, είναι ήδη εδώ. Και κανείς δε θα μπορέσει να τη γυρίσει πίσω», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Με το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο κόβουμε τις γέφυρες με το παρελθόν και η χώρα μας εισέρχεται σε μια νέα εποχή” “Ξαναδίνουμε στην έννοια των μεταρρυθμίσεων το πραγματικό της θετικό νόημα, εισάγοντας τομές με προοδευτικό κοινωνικό και οικονομικό πρόσημο”. “Προχωράμε με το δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο για τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη και την άμεση μείωση της ανεργίας”.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: