ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Δεν αποφεύγει Δεξιό κόμμα στα πλευρά του ο Μητσοτάκης

Μπαλτάκος: Ίδρυση νέου κόμματος μέχρι τα τέλη του 2018

Αυτό που φοβάται ο Κυρ. Μητσοτάκης, δείχνει να γίνεται, παρά την ακροδεξιά στροφή του και την υπόσχεση στην Μέρκελ, ότι προσπαθεί να αποφύγει νέο κόμμα δεξιάς κατεύθυνσης.


Την ίδρυση νέου κόμματος μέχρι τα τέλη του 2018, δεξιά της ΝΔ, προανήγγειλε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.

Το όνομα είναι έτοιμο και βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία (ανεξάρτητους βουλευτές) αλλά και με πρώην στρατιωτικούς, πρόσθεσε μιλώντας στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

«Οι συζητήσεις και ζυμώσεις γίνονται καθημερινά και θα κατασταλάξουν όταν υπάρχει η προοπτική εκλογών. Είναι λάθος να δημιουργηθεί το κόμμα πολύ πριν γίνουν οι εκλογές. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει δεξιό κόμμα» ανέφερε μεταξύ άλλων. Κια φυσικά εννούσε γν'ησιο ακροδεξιό κόμμα.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη διέψευσε

Στο μεταξύ η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη διέψευσε τους δημοσιογράφους της FAZ για το δημοσίευμα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό, ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία με τα Σκόπια προκαλώντας τον και όλας να κατονομάσει τις πηγές του. 

Ο δημοσιογράφος της FAZ Michael Martens απάντησε στην εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη αφού πρώτα σχολίασε ως λανθασμένη αναπαραγωγή όσων είπε.

«Οι πηγές μου ποτέ μου δεν μου είπαν ότι η ΝΔ θα ψηφίσει για την επικύρωση της συμφωνίας με τη Fyrom. Φυσικά η ΝΔ θα ήταν κατά. Αυτό που έγραψα ήταν: Μου είπαν ότι ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι δεν εναντιωνόταν σε αυτή αν γινόταν πρωθυπουργός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: