ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ν. Παππάς: Η ΕΡΤ στην καλύτερη κατάσταση αφότου άνοιξε

Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που άνοιξε και μετά δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς για την σημερινό επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά. 


«Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ τότε ήταν η ανοιχτή και άνευ όρων στήριξη των εργαζομένων της ΕΡΤ και του λαού και να αποφευχθεί το κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας» υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Το εντυπωσιακό ήταν το πώς αποφασίστηκε το κλείσιμο του φορέα με απόφαση που υπήρξε σε ένα απόγευμα» πρόσθεσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ. Σημείωσε ότι αυτό ήταν κάτι που προφανώς η κυβέρνηση Σαμαρά το δούλευε καιρό, αλλά η συγκεκριμένη στιγμή επιλέχθηκε επίτηδες, με άμεσες εξελίξεις για την κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία μπήκε σε κατηφορική πορεία μετά.

«Χάθηκε η οποιαδήποτε νομιμοποίηση και ανοχή, λίγους μήνες μετά εγκαταλείφθηκε και ο δρόμος του οικονομικού προγράμματός της το οποίο όπως και ο κ. Χαρδούβελης είχε πει, δεν έβγαινε» εξήγησε ο κ. Παππάς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

65 δις ευρώ θα συνεισφέρει φέτος η ΕΡΤ στο δημόσιο κορβανά

«Οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται το πόσο κρίσιμο είναι να υπάρχει ένας δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας για να υπάρχει πρόσβαση σε όλο τον λαό έχει απόψεις που έρχονται από το βαθύ παρελθόν» συνέχισε ο Ν. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση που είχε κατηγορηθεί για απώλεια εσόδων στον κρατικό προϋπολογισμό, φέτος θα συνεισφέρει 65 εκατ. ευρώ στον κρατικό κορβανά.

Η ΕΡΤ βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από το 2015 και μετά, βεβαίως υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις, αλλά η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που διαθέτει σάτιρα, πολιτισμό, μεγάλα αθλητικά γεγονότα, σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι: «Η ΕΡΤ δεν μπορεί να είναι το κανάλι που θα πάρει το Survivor ή τηλεπαιχνίδια που ελέγχονται από το ΕΣΡ, κανείς δεν θα ήθελε να δει έτσι τη δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: