ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι, πήραν στο λαιμό τους τον Δήμαρχο του ορθόδοξου ιερατείου!

Πάτρα: Ο καιρός θα τα κάνει μούσκεμα για δεύτερη φορά στον Μαργαρίτη; Πόσο κοστίζουν οι αναβολές  Αναλυτικά τα έξοδα
 Μακριά από τους ΣΥΡΙΖΑίους. Είναι τρισκατάρατοι! Συμμάχησαν με το Θεό!

Μα τι ατυχία είναι και αυτή που μαστίζει το Ορθόδοξον Ιερατείο του Περισσού, αλλά και της οδού Μαιζώνος. Πιστεύοντας ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, πιστεύοντας (ή όχι;) πως έχει  σύμμαχο το λαό είπε με μια ζεϊμπεκιά να κάνει πέρα την ανεργία. 


Τα αποφάσισε ο ίδιος με τους κολλητούς του δημοτικούς συμβούλους, τα συζήτησε όλα, καλά, χρυσά και άγια με τον λαϊκό αοιδό, αλλά εκείνο το άγια δεν του κολλούσε καλά από την αρχή. 

Που να φανταζόταν ο άνθρωπος ότι οι... αναθεωρητές του σταλινικού δόγματος θα είχαν διασυνδέσεις με τον θεό; Πήρε και μετεωρολογικές προβλέψεις αλλά του βγήκαν τζούφιες!

Για δεύτερη Κυριακή, οι ΣΥΡΙΖΑίοι έβαλαν το... χεράκι τους και χάλασαν τον καιρό. Και κοίταξε να δεις φίλε μου, την ημέρα που βγήκαμε από τα μνημόνια και ο Τσίπρας το διασκέδαζε με τους ΑΝΕΛΛ στο Ζάππειο, βγήκε ο Κ. Πελετίδης, λες και ήθελε να τονίσει τον συμβολισμό και ανακοίνωσε την αποτυχία των προβλέψεών του για την μεθαύριον Κυριακή!  

Και τούτο, διότι πρόβλημα αποτελεί ο κακός καιρός για πολλές από τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην Πάτρα, αυτές τις μέρες. Μάλιστα φαίνεται ότι θα χαλάσει για δεύτερη φορά τη λαϊκή συναυλία του Δήμου για την ανεργία με τον Γιώργο Μαργαρίτη, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για την περασμένη Κυριακή και μετατέθηκε για μεθαύριο.

Όμως το μεσημέρι της Παρασκευής 22-6-2018, η δημοτική Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή από το βράδυ της Κυριακής μαζί και τις... επαναστατικές δυνάμεις κατά της ανεργίας, αφού από σήμερα βγαίνουμε από το μνημόνιο και έδωσε οδηγίες στους πολίτες: 

Μακριά από τους ΣΥΡΙΖΑίους. Είναι τρισκατάρατοι! Συμμάχησαν με το Θεό!

Πάντως η συναυλία συζητήθηκε αρκετά εξαιτίας του κόστους της και όπως μας υπενθύμισε σήμερα το thebest.gr, που έψαξε το ζήτημα στη Διαύγεια, η καλλιτεχνική αμοιβή Μαργαρίτη θα ανέλθει στο ποσό των 11.780 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνυπολογιστούν:

«2.480 (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για ήχο και φωτισμό, αλλά και εκτυπωτικά έξοδα
868 ευρώ για περίπου 1.000 αφίσες
10.000 φυλλάδια
496 ευρώ για την εκτύπωση και τοποθέτηση 20 μπάνερς για την προβολή της συναυλίας.

Κι επειδή η εκδήλωση δεν θα απευθύνεται μόνο σε όρθιους, προβλέπεται η ενοικίαση 4.000 τραπεζοκαθισμάτων συνολικού κόστους 3.720 ευρώ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
Άρα η συναυλία θα κοστίσει, όταν και αν γίνει,  σχεδόν 20.000 ευρώ!

Όχι, τα έξοδα δε σταματούν εκεί αφού υπάρχει ρήτρα στην συμφωνία όπου σε περίπτωση αναβολής της όλης εκδήλωσης, αυτός που ευθύνεται  θα πρέπει να πληρώσει 3.000 για την ηχητική κάλυψη. Έτσι λοιπόν αν ακυρωθεί για δεύτερη φορά στο κόστος προστίθενται άλλες 6.000 ευρώ».

Άτιμοι ΣΥΡΙΖΑίοι, τον πήρατε στο λαιμό σας τον Δήμαρχο του ορθόδοξου ιερατείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: