ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Στράφι η καταστροφολογία για τα Νοσοκομεία

Παραμένουν οι επικουρικοί στα δημόσια Νοσοκομεία για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την έλλειψη προσωπικού και την αύξηση της ανταπόκρισης των νοσοκομείων στα ιατρικά περιστατικά.


Συνεχίζουν
οι επικουρικοί

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ, ΗΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΛΠ…


Πήγε στράφι η καταστροφολογία περί εγκαταλείψεως των δημόσιων νοσοκομείων που διασπείρει σύμπασα η αντιπολίτευση, με σκοπό την υπονόμευση του κύρους των νοσοκομείων και την ώθηση των ασθενών στις ιδιωτικές κλινικές, που στενάζουν από την έλλειψη πελατών ενώ προωθείται η συγκρότηση των ΤΟΜΥ, που θα απαλλάξουν τα νοσοκομεία από το φόρτο της Α΄βάθμιας φροντίδας Υγείας.

Ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το nucleus.gr,  για το Επικουρικό Προσωπικό των νοσοκομείων που έφθασε σήμερα στα ιδρύματα της Αχαΐας και αφορά όλα τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα,  αναφέρει πως δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση επικουρικού προσωπικού ή να λυθεί η σύμβασή του,  λόγω συμπλήρωσης του ορίου παραμονής, αφού πρόθεση του Υπουργού είναι να ανανεώσει αυτές τις συμβάσεις ακόμη και εάν συνεπεία συνεχών παρατάσεων συμβάσεων έχουν υπερβεί τους 24 μήνες.

Και τούτο για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την έλλειψη προσωπικού και την αύξηση της ανταπόκρισης των νοσοκομείων στα ιατρικά περιστατικά.
Τουτέστιν δεν απολύεται κανένας συνάδελφος επικουρικός, ήτοι γιατρός, τραυματιοφορέας, διοικητικός κλπ…

Το έγγραφο που ορίζει τα παραπάνω φέρει ημερομηνία έκδοσης την 20-6-208 και εστάλη σήμερα αυθημερόν σήμερα κοινοποιούμενο σε όλες τις υπηρεσίες των νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: