ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Σύσκεψη στην ΒΙΠΕ για τη λειτουργική αναβάθμισή της


Η λειτουργική αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΒΙΠΕ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας  Απόστολου Κατσιφάρα, σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.
Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκατεστημένων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ) Πέτρος Μαντάς, αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων
ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τις ενέργειες που έχουν γίνει, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των χώρων, η απρόσκοπτη διακίνηση κ.α. και έχουν κατατεθεί σε σχετική μελέτη που έχει σταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Ζητώντας από τον κ. Κατσιφάρα να συνδράμει στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν την λειτουργικότητα και την ασφάλεια της ΒΙΠΕ.
Όπως ανέφεραν ένα από τα μέτρα που προγραμματίζονται να ληφθούν είναι ο τερματισμός της ανεξέλεγκτης εισόδου στην ΒΙΠΕ.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μίλησε για την ανάγκη να αναβαθμίσει ο ρόλος της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, καθώς σε μια κρίσιμη περίοδο οι εγκατεστημένες βιομηχανίες συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα έργα υποδομής και στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για τη Δυτική Ελλάδα, όπως η έλευση του φυσικού αερίου, η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου κ.α.
Μάλιστα ο κ. Κατσιφάρας πληροφόρησε τους παρισταμένους πως θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τα διοικητικά στελέχη της ΕΤΒΑ , ώστε να συζητηθεί η μείωση του κόστους αγοράς γης στην ΒΙΠΕ, που σήμερα είναι αποτρεπτικό για τους επιχειρηματίες (στην σύσκεψη παραβρέθηκαν και δύο στελέχη της ΕΤΒΑ).
«Είμαστε σήμερα εδώ για να ακούσουμε σκέψεις , προτάσεις και λύσεις για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την εύρυθμη λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα όπως η σύνδεση της ΒΙΠΕ με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, τα προγράμματα επιχειρηματικότητα που «τρέχει» η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Εξάλλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας δεσμεύθηκε να ενημερώσει τα μέλη της «Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη» στην συνεδρίαση του προσεχούς Ιουλίου , για όσα προγραμματίζονται και αφορούν την ΒΙΠΕ.
Στην σύσκεψη μετείχε και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος. 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια: