ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη και έλεγχος στη Μικρή Περιμετρική

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη, στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=suoNHFR6Ni0


«Πιστέψαμε σε αυτό το σημαντικό έργο. Δώσαμε μεγάλο αγώνα για να φτάσουμε στο σημερινό επίπεδο υλοποίησης. Πλέον μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι η Μικρή Περιμετρική  θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία. Είναι ένα έργο εμβληματικό, που μετά από πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις, θα έχουμε την χαρά να παραδώσουμε στους πολίτες, μαζί με την πλήρη αναβάθμιση και ανάδειξη της περιοχής». Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή την επίσκεψη εκπροσώπων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίοι βρέθηκαν στην Πάτρα στο πλαίσιο του ελέγχου  της  πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
Τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και το τεχνικό εξόδου της Μικρής Περιμετρικής, έργα ΕΣΠΑ του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Ελλάδας.

Η Μικρή Περιμετρική
Ο κ. Κατσιφάρας στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάδειξη του χώρου, καθώς, όπως τόνισε, δεν είναι μόνο ένα οδικό έργο, δεδομένου ότι θα καταστούν επισκέψιμοι αρχαιολογικοί χώροι και παράλληλα θα δημιουργηθούν χώροι περιπάτου αναψυχής και αθλοπαιδιών.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) Δυτική Ελλάδα 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.), ενώ φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η χρηματοδότηση συνεχίζεται κανονικά, σύμφωνα με το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα.
Στη συνέχεια, οι  εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετείχαν σε τεχνική συνάντηση στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»  της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρουσία στελεχών από τα συναρμόδια υπουργεία όπου αναλύθηκε στο σύνολό της, η μέχρι σήμερα πρόοδος του προγράμματος.
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στην επίσκεψή του, συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου, η Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020 Άλκηστις Σταθοπούλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών ΄Εργων Βασίλης Λοτσάρης και άλλα υπηρεσιακά στελέχη.


 Στιγμιότυπα από την επίσκεψη στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=kJpM0E1eJDY .



Δεν υπάρχουν σχόλια: