ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ομόφωνη αποβολή ΧΑ από τη συζήτηση της Ολομέλειας





Μετά την παραπάνω εισήγηση του Προέδρου της Βουλής, ομόφωνα αποφάσισαν οι βουλευτές του δημοκρατικού τόξου και έτσι αποκλείσθηκε από την συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας η Χρυσή Αυγή, μετά την πρόκληση του βουλευτή της Μπαρμπαρούση μέσα στο ναό της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, όπως διευκρίνησε ο Ν. Βούτσης,  εκφράζοντας προσωπική άποψη, του προκαλεί απέχθεια η πρόβα τζενεράλε των νεοναζί για επεισόδια κατά της Δημοκρατίας. Γι αυτό:

«Δεν θέλω να ξανακούσω αυτή την πρόκληση που ήταν προσχεδιασμένη, συστηματική και έχει να κάνει με το τι θα συμβεί στον τόπο αύριο και μεθαύριο. Πρέπει να βάλουμε όλοι ένα τέλος», είπε ο Ν. Βούτσης.

Ο βουλευτης της ΧΑ που κάλεσε την ηγεσία του Στρατού σε πραξικόπημα

Νωρίτερα, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, επικροτώντας το αηθές δημοσίευμα Στ. Χίου, της φυλλάδας της ΧΑ, που από προχθές προέτρεπε τον κόσμο με αναμόχλευση παθών, δημοσίευμα για το οποίο χθες υπήρξε επέμβαση εισαγγελέα, ο Μπαρμπαρούσης εξέμεσε κατά του Κοινοβουλίου, καλώντας την ηγεσία του στρατεύματος σε πραξικόπημα!

«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας », είπε, «να συλλάβει τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!» Τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση καταχειροκρότησαν οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, κατεβαίνοντας από το βήμα και ενω τον αποδοκίμαζαν οι συνάδελφοί του από τα άλλα κόμματα, εκείνος τους έδειχνε με το δάχτυλο και φώναξε πολλές φορές: «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

Στην Ολομέλεια εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ο οποίος όμως δεν είπε τίποτα για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Το μόνο που είπε ο κ. Παππάς ήταν: «Κάθε βουλευτής εδώ στην αίθουσα αυτή είναι εκπρόσωπος του Έθνους και αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του. Δεν άκουσα τι συνέβη. Ο Πρόεδρος της Βουλής λειτουργεί με τρόπο αντιδεοντολογικό. Σας πονάει η παρουσία της φωνής των Ελλήνων εθνικιστών εντός και εκτός της Βουλής».

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα», είπε, «έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.

Τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση καταδίκασαν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: