ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Γνώστες του χώρους λήστεψαν τον Βιολογικό Αιγιάλειας


Κινηματογραφικού τύπου ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αιγιάλειας και όλα δείχνουν πως αυτοί που την διέπραξαν ήσαν γνώστες του χώρου που τους ενδιέφερε να προσεγγίσουν.


Σύμφωνα με ανάρτηση του Ρ/Φ σταθμού Κόκκινο Πάτρας, και τις μέχρι τώρα πληροφορίες της Αστυνομίας έξι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον χώρο όπου λειτουργεί ο βιολογικό καθαρισμός της Επιχείρησης άσκησαν σωματική βία στον φύλακα και στην συνέχεια αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο με βάση τους πρώτους υπολογισμούς περιείχε 10.000 ευρώ. Όπως κατέθεσε ο νυχτερινός φύλακας οι κουκουλοφόροι τον αιφνιδίασαν και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Του επιτέθηκαν με γροθιές, τον ακινητοποίησαν και στην συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στον υπόγειο χώρο των γραφείων όπου φυλασσόταν το χρηματοκιβώτιο.
Οι δράστες έσπασαν την πόρτα και στην συνέχεια ασχολήθηκαν με το φορητό χρηματοκιβώτιο το οποίο προφανώς είχαν εξ αρχής ως στόχο τους. Τον δε φύλακα τον κλείδωσαν στις τουαλέτες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να πει με τι όχημα διέφυγαν οι ληστές.  Για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στη ΔΕΥΑΑ ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και σχημάτισε δικογραφία για ληστεία σε βάρος των έξι άγνωστων δραστών . Σήμερα, λόγω του συμβάντος, τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ παραμένουν κλειστά για το κοινό.

Από πλευράς Αστυνομίας, για το πρόβλημα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε  δικογραφία για ληστεία σε βάρος έξι αγνώστων δραστών, οι οποίοι  ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα στη Μυρτιά Αιγίου έχοντας  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες,  ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας φύλακα βιολογικού καθαρισμού  της Δ.Ε.Υ.Α.Α.  και αφαίρεσαν από γραφείο της  Δημοτικής Επιχείρησης ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό, περίπου των (10.000) ευρώ.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών  από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: