ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Σύσκεψη των φορέων της Πάτρας σήμερα για την ανεργία




Και στο βάθος συναυλία με Μαργαρίτη αγνοώντας τα τοπικά συγκροτήματα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής, με εκπροσώπους φορέων που έχουν δημοσιοποιήσει την απόφασή τους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση του Δήμου την Παρασκευή 15 και την Κυριακή 17 Ιουνίου, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα – Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία».

Πρόκειται για την εκδήλωση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται διοργάνωση μουσικής παρουσίας με το συγκρότημα Μαργαρίτη, ζήτημα που προκαλεί αμφισβητήσεις, καθώς αγνοήθηκε η περίπτωση να πραγματοποιούνταν με την συμμετοχή κάποιου από τα τοπικά συγκροτήματα της Πάτρας. Και έτσι 20 χιλ. ευρώ από τα χρήματα των Πατρινών δημοτών... μεταναστεύουν σε τσέπες εκτός Πατρών!

Ο Δήμαρχος έθεσε εισηγητικά το θέμα της σύσκεψης που ήταν η καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης και αποφασίστηκε η συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής από τους συμμετέχοντες φορείς.

Ούτε μία μόνιμη θέση στο Δήμο Πατρέων

Υπενθυμίζεται ότι για το ζήτημα της ανεργίας οι παρατάξεις ΡΑΠ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα εξής:

«Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή  διοργανώνει σταθερά κάθε χρόνο πορείες και συναυλίες  με μεγάλο οικονομικό  κόστος που φορτώνονται οι Πατρινοί.  Εκφράζει δήθεν την αγωνία της για τους ανέργους της πόλης μας, αλλά από την θεσμική της  θέση,  δεν έχει κάνει τα αυτονόητα ώστε να εξασφαλίσει έστω μία μόνιμη θέση εργασίας.
Η περίπτωση της ΔΕΥΑΠ είναι μια από τις πολλές. Θα θυμίσουμε ενδεικτικά, την άρνησή της για την έλευση του φυσικού αερίου, την σύσταση του φορέα διαχείρισης του Φράγματος Πείρου - Παραπείρου, της επένδυσης στη διαχείριση των σκουπιδιών, τον κίνδυνο να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία της πόλης με το 5G κλπ
Η Πάτρα δυστυχώς πληρώνει το τίμημα της ιδεολογικής εμμονής του ΚΚΕ με πείραμα την πόλη μας να εφαρμόσει μια άλλη  πολιτική, δήθεν αριστερή και λαϊκή που στην πράξη είναι ακριβώς το αντίθετο. Βαθιά αντιλαϊκή και αδιέξοδη.    
Και τώρα που ο πολιτικός χρόνος τελειώνει, το ερώτημα προβάλει αβίαστα. Τι κάνατε εσείς στη διάρκεια της θητείας σας, ουσιαστικά,  για την ανεργία κ. Πελετίδη;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: