ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κινδυνεύει η κυβερνητική συνοχή λόγω μεταναστευτικού

Σε σοβαρή ενδοκυβερνητική κρίση εξελίσσεται η διαμάχη της Άνγκελα Μέρκελ με τον υπουργό Εσωτερικών και επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ για την διαχείριση του μεταναστευτικού.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΜΠΕ, η μετωπική σύγκρουση των δύο ηγετών της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) απειλεί τη σταθερότητα της κυβέρνησης.

Στη βάση της διαφωνίας βρίσκεται η πρόταση του υπουργού Εσωτερικών για απαγόρευση εισόδου στην Γερμανία μεταναστών οι οποίοι έχουν περάσει προηγουμένως από άλλη χώρα της ΕΕ και μεταναστών των οποίων η αίτηση ασύλου έχει ήδη απορριφθεί σε άλλη κοινοτική χώρα.
Η αλλαγή πολιτικής περιλαμβανόταν στο «masterplan» που επρόκειτο να παρουσιάσει ο κ. Ζεεχόφερ την περασμένη Τρίτη και το οποίο τελικά ακυρώθηκε «λόγω εσωτερικής διαφωνίας» στην κυβέρνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: