ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Συνέντευξη Τύπου για το φεστιβάλ Art Walk


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος  εμπνευστής του φεστιβάλ Art Walk, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 11 π.μ στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.
Θα αναφερθούν στη συνεργασία   της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την Art In Progress, για τη διοργάνωση του  3ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας – ArtWalk3,  που ολοκληρώνεται  στην Πάτρα στις  30 Ιουνίου 2018.
Στόχος του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3 είναι η εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό, δίνοντας «χαρακτήρα» και «χρώμα» στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα τα θεμέλια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μίας οργανωμένης παρουσίας murals και street artists στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: