ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σε ηλικία 57 χρόνων πέθανε ο συνετός Ηλίας Παυλίδης!

Αύριο στις 4.30 μμ στην Ευαγγελίστρια Πάτρας η κηδεία της σορού του!

Από αλλού αναμενόταν και από άλλη πλευρά ήρθε το τέλος για τον  γνωστό Πατρινό επιχειρηματία που πάλευε με την επάρατο νόσο επί αρκετό καιρό.  Η καρδιά του δεν άντεξε και ήρθε  σε ηλικία 57 χρόνων για τον Ηλία Παυλίδη. 

 
Αύριο στις 4.30 μμ τελείται στην Ευαγγελίστρια Πάτρας η κηδεία της σορού του, με την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας του Ε&ΕΣ Πατρών, αλλά και των κατά καιρούς διατελεσάντων μελών και προέδρων της Διοίκησης. 

Ο Ηλίας Παυλίδης ήταν από τους ιδιαίτερα αγαπητούς εμπόρους της πόλης και με μακρά διαδρομή στον τοπικό σύλλογο της Πάτρας. Ήταν από τους δραστήριους επαγγελματίες, που μέσα στην οικονομική κρίση τόλμησε και άνοιξε τέσσερα μαγαζιά υποδημάτων και τα διατηρούσε πέραν από αυτό που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του στην Πάτρα. Δραστηριοποιήθηκε επιπλέον στο Αίγιο, στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο. Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων και για πολλά χρόνια στέλεχος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και μπροστάρης στις διεκδικήσεις των συναδέλφων του. Με τη σύζυγό του Λαμπρινή, είχαν αποκτήσει μια κορούλα την Πελαγία, την οποία υπεραγαπούσε. 

«Υπήρξε δραστήριος και με πλατιούς πνευματικούς ορίζοντες και αυτός που με την συμβολή του και την συμπαράταξή του έβαλε την σφαραγίδα του τέλους της αέναης διαμάχης που μαίνονταν στον Ε&ΕΣΠ, και από το 2004, συνέβαλε στην κατάρτηση κοινού προγράμματος διεκδίκησης των Εμπόρων  και στην συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου, για την εμπέδωση της ειρήνης στο χώρο, προς όφελος των συναδέλφων του. Παρά την διαφορετική μας πολιτική τοποθέτηση, ο Ηλίας Παυλίδης, αγνόησε τα κομματικά κελεύσματα για ξεχωριστή κάθοδο στις εκλογές και συνέβαλε στην ενότητα»  λέει στο Istologio G. Mosxou, ο σημερινός πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ Γιώργος Ρώρος. 

Εκ μέρους του Ε&ΕΣΠ, για την απώλεια του αείμνηστου, εκδόθηκε το παρακάτω ψήφισμα:


     ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

                ΠΑΤΡΩΝ
                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ-ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1904

                 πλατεία Γεωργίου Α` 25 – ΤΚ 26221 Πάτρα
              τηλ.: 2610273257 , fax: 223.740
                    Web site: www.eesp.gr & www.patraopenmall.gr
                              e-mail:  eesp@otenet.gr             
                                                                                               

 
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, μετά την αναγγελία του θανάτου του τέως Προέδρου και Μέλους του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ κ. Ηλία Παυλίδη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα ημέρα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00 και αποφάσισε τα εξής:

1.  Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα.
2.  Να παρασταθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία του και να εκφωνήσει επικήδειο λόγο ο Πρόεδρος.
3.  Να αποσταλεί στεφάνι εκ μέρους του ΕΕΣΠ.
4.  Να κατατεθεί συμβολικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης.
5.  Να κλείσουν τα γραφεία του ΕΕΣΠ κατά την εξόδιο ακολουθία.
6.  Να επιδοθεί το παρόν στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Ο Ηλίας Παυλίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τον διεκδικητικό του χαρακτήρα, τη μαχητικότητά του, την ανιδιοτέλειά του, τον ακριβή του λόγο και την ιδιαίτερη αγάπη του για το εμπόριο και την πόλη.  Οι δράσεις του αναβάθμισαν τον εμπορικό κλάδο για τον οποίο εργάστηκε με πάθος για πολλά χρόνια.
Η μνήμη του θα είναι αιώνια.

Πάτρα, 11 Ιουνίου 2018

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρώρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Βαγενάς
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: