ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Αλ. Τσίπρας: Η 21 Ιούνη του 2018 θα μείνει στην Ιστορία


Επίσκεψη στον ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλο

Για ιστορική συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος το οποίο καθίσταται βιώσιμο έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.


Όπως είπε, η 21 Ιούνη του 2018 θα μείνει στην Ιστορία, καθώς γυρνά μία νέα σελίδα για τη χώρα, ενώ σημείωσε ότι η συμφωνία  ανταποκρίνεται στο ηθικό χρέος των εταίρων μας απέναντι στις θυσίες του ελληνικού λαού αυτά τα 8 χρόνια.

Χθες είχαμε μια, ιστορική-όπως τη χαρακτηρίζει ο διεθνής Τύπος-συμφωνία στο Eurogroup, με την οποία πλέον το ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο, τόνισε ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που προβλέπει η συμφωνία: «Δεκαετή περίοδο χάριτος και ισόχρονη επέκταση της αποπληρωμής των κεφαλαίων των δανείων της χώρας προς το ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, δίνει τη δυνατότητα να έχουμε στιβαρό μαξιλάρι ρευστότητας και επιστροφή των κερδών των ελληνικών τραπεζών από τα ελληνικά ομόλογα. Όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας, αυτές οι αποφάσεις διαμορφώνουν ένα πλαίσιο μιας συμφωνίας που είναι πολύ πιο πάνω από ό,τι οι προσδοκίες των αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: