ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του «Καλλίπολις»


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης  Αχαΐας «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ» οργανώνουν  εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας και δράσης του Κέντρου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στις 19:00 στο Royal Patras (Ακτή Δυμαίων 51), με θέμα: «20 χρόνια Καλλίπολις: Δυναμώνουμε Μαζί».
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ενωστο πρόγραμμα περιλαμβάνεται αφιέρωμα για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας, θα βραβευτεί η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ για έναν άλλο τρόπο ζωής» και οι δυο ομάδες εθελοντών που λειτουργούν στην Πάτρα και το Αίγιο.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Γ. Γουρνάς, Δρ. Ψυχιατρικής - Θεραπευτής Ομάδας και Οικογένειας - Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου που θα αναλύσει το θέμα: «Ενδυνάμωση & ψυχική ανθεκτικότητα σε καιρούς αδυναμίας;».
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία από το σύνολο μουσικής δημιουργίας «ΕΥΗΚΟΟΝ ΜΕΛΟS».
Η δράση του «Καλλίπολις»
Στα είκοσι χρόνια δράση Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Καλλίπολις» στην περιοχή της Αχαΐας έχει προσεγγίσει συνολικά περίπου 49.000 άτομα: παιδιά και εφήβους εντός και εκτός σχολικής κοινότητας, εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, γονείς παιδιών και εφήβων, ζευγάρια, φοιτητές και νέους, επαγγελματίες σε χώρους υγείας, ασφάλειας, Μ.Μ.Ε και καταστημάτων εστίασης –ψυχαγωγίας, πολίτες, μόνιμο προσωπικό στρατού - αεροπορίας και στρατεύσιμους, οικογένειες και άτομα που απευθύνθηκαν για παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και εθελοντές.
Σκοπός των προγραμμάτων πρόληψης της εξάρτησης είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η βελτίωση των σχέσεων και της ποιότητας ζωής στην οικογένεια, το σχολείο και το ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσονται τα παιδιά και οι έφηβοι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: