ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ρέγκλινγκ: Ανεργία στο 20% με πτωτική πορεία η Ελλάδα

Η Ελλάδα τα τελευταία εννέα χρόνια εργάστηκε σκληρά για να εφαρμόσει συχνά επώδυνες μεταρρυθμίσεις που χρειαζόντουσαν. Είναι η ώρα να επαινέσουμε τους Έλληνες πολίτες και τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας για την στροφή της Ελλάδας σε μια πιο μοντέρνα οικονομία, είπε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ μιλώντας σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με αφορμή τα 90 χρόνια λειτουργίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.


Οι υπόλοιπες χώρες που έλαβαν βοήθεια από τον ESM απέδειξαν ότι τέτοια μεταρρυθμιστικά προγράμματα όσο δύσκολα και εάν είναι δημιουργούν τις βάσεις για μελλοντική ισχυρή οικονομική ανάπτυξη. Οι 4 χώρες που έλαβαν στο παρελθόν στήριξη αποτελούν επιτυχημένες ιστορίες. Η Ελλάδα είναι στο μεταίχμιο να γίνει το επόμενο επιτυχημένο παράδειγμα ανέφερε ο κ. Ρέγκλινγκ τονίζοντας ότι θα πρέπει να επιμείνει στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων μέχρι την λήξη του προγράμματος το καλοκαίρι.

Αναφέρθηκε στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι επέστρεψαν οι θετικοί αναπτυξιακοί ρυθμοί με εκτίμηση για 1,9% φέτος, την ανεργία να υποχωρεί στο 20,1% και τις εξαγωγές να αυξάνονται ενώ οι δημοσιονομικές προόδος και οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: