ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Συναντήσεις Δήμου Πατρέων για την πορεία στη Γέφυρα


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα επισκεφθούν αύριο Τετάρτη, 7 Ιούνη, Δημάρχους της Ηλείας, στο πλαίσιο προετοιμασίας της λαϊκής κινητοποίησης στις 25 Ιούνη, στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
 
Ειδικότερα: Στις 10.30 το πρωί, θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Πύργου Γαβριήλ Λιατσή, στις 12 μεσ. θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Πηνειού, Αλέξιο Καστρινό και στις 2 μ.μ., θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ήλιδας, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προγραμματισμένες συσκέψεις, με στόχο να συμμετέχουν ενεργά, Σωματεία, Σύλλογοι, φορείς, ο λαός και η νεολαία, αύριο στις 7.30 μμ, στο Ανατολικό Διαμέρισμα,  στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας στις 7 μ.μ. και στο Νότιο Τμήμα του Κεντρικού Διαμερίσματος την ίδια ώρα.

Δημοσίευση σχολίου