ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ρ. Σβίγκου: Μόνιμη λύση για τους συμβασιούχους


«Η τακτική των παρατάσεων των συμβασιούχων ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. για να κρατούν τους εργαζόμενους σε ομηρία» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου που ήταν στο πάνελ.



Διατυπώνοντας εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει «λύση προς όφελος των εργαζομένων, ενώ έχουν δρομολογηθεί 2.500 μόνιμες προσλήψεις».

Υποστήριξε ότι «πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα λύνει μόνιμα το θέμα ώστε να μην υπάρχουν εργαζόμενοι σε ομηρία. Δεν θέλουμε κανένα άνθρωπο να είναι όμηρος ούτε να απολυθεί» ενώ όπως επισήμανε δεν μπορεί να κατηγορηθεί η κυβέρνηση αυτή για αναλγησία τη στιγμή που έφερε πίσω στις δουλειές τους καθαρίστριες και σχολικούς φύλακες που είχαν απολυθεί από τις πολιτικές που εφάρμοζε η Ν.Δ. και ο Κ. Μητσοτάκης.

Κατερίνα Μπρέγιαννη - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: