ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Επιτυχία ετέρου Τσίπρα στον Παναμά για τραπεζικά

Διμερής συμφωνία μεταξύ των φορολογικών αρχών!


Να εκκινήσουν διαβουλεύσεις για τη σύναψη διμερούς συμφωνίας μεταξύ των φορολογικών αρχών Ελλάδας και Παναμά, ώστε να υπάρχει αυτόματη ανταλλαγή στοιχείων σε τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.


Αυτό συμφωνήθηκε έπειτα από αίτημα της ελληνικής πλευράς στη συνάντηση του γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργου Τσίπρα με τον υφυπουργό Εξωτερικών της χώρας της Κεντρικής Αμερικής Λουίς Μιγκέλ Χινκάπι.

Επίσης, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του κ. Τσίπρα στον Παναμά, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εκφράστηκε η κοινή βούληση για ενίσχυση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο συζήτησης για την ανάπτυξη των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: