ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ενδείξεις ότι οδεύουμε προς άρση των κάπιταλ κοντρόλ


Την οριστική άρση των κεφαλαιακών ελέγχων (capital controls), και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς προανήγγειλε ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακοπουλος, μιλώντας στο συνέδριο των εξαγωγέων υπογραμμίζοντας πως αυτό το γεγονός θα ενισχύσει αποφασιστικά την εξαγωγική δραστηριότητα.


Το ζήτημα των κεφαλαιακών ελέγχων αποτέλεσαν συνέπεια εξωτερικών καταναγκασμών προς τη χώρα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως αυτή η περίοδος βαίνει προς το τέλος της. 

«Το πλαίσιο των κεφαλαιακών ελέγχων έχει ήδη χαλαρώσει και με ταχύτατους ρυθμούς θα είμαστε σε θέση το επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουμε την οριστική άρση τους, γεγονός που θα ενισχύσει αποφασιστικά την εξαγωγική δραστηριότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Σταύρος Ιωάννου, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα ως εξής:

"Είμαι πεπεισμένος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε σταδιακά τα πρώτα δείγματα άρσης των capital controls".

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη άποψη εξέφρασε στις αρχές της εβδομάδας η πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κυρία Λούκα Κατσέλη, προαναγγέλλοντας ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την άρση των πιστωτικών περιορισμών, πάντα, σταδιακά.
Δημοσίευση σχολίου