ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Το ISTOLOGIO και πάλι παρών

Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβήμ, από την σημερινή ΑΥΓΗ.

 Καλημέρα κι από σήμερα το ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU δίνει και πάλι παρών, μετά από ολιγοήμερη αναγκαστική απουσία. Ξανά λοιπόν, στις επάλξεις από σήμερα 4 Σεπτέμβρη, αν και η επιστροφή μου στα πατρώα εδάφη της Πάτρας μας, έχει γίνει από χθες 3 Σεπτέμβρη, μέρα συμβολική και με πολλά, μα πάρα πολλά νοήματα, μέρα που 38 χρόνια από τότε αχνοφεγγίζει σαν σε λυκόφως, λίγο πριν το διαδεχθεί το σκότος της νύχτας. Ρωτώ λοιπόν, ήταν μέρα κατάλληλη για επανεκίνηση των εργασιών του blog; Δεν είδατε χθες ότι η επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ, που τόσες ημέρες προετοίμαζε ο Ευάγγελος πήγε κατά... Γαβαών; Με τόσες σημαντικές απουσίες  ηχηρών ονομάτων έκανε το κάποτε κραταιό κόμμα  του Ανδρέα να μοιάζει σήμερα σα γκαζοζέν των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων. Ε, πως να αποφάσιζα το... εγχείρημα της παρουσίας μου!
      Άρθρα, ειδήσεις, σχόλια θα… παρελάσουν από το blog και είμαι έτοιμος να δεχθώ τις παρατηρήσεις σας, αλλά και να καταγράψω και τις δικές μου. Καλή αρχή και  δυνατά αγωνιστικό Φθινόπωρο, με αισιοδοξία και ελπίδα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: