ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Σελλά, Αργυρά, Αραχωβίτικα στο έλεος των βροχών του χειμώνα

Κρανίου τόπος τα Σελλά. (Φωτογραφία μετά τη φωτιά).


Επίσκεψη Μαρίας Κανελλοπούλου δύο μήνες μετά τις φωτιές
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου, επ’ αφορμή της σημερινής επίσκεψής της στις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές Σελλά και Αργυρά καθώς και στα Αραχωβίτικα, δήλωσε:

«Δύο ολόκληρους μήνες μετά από την ανείπωτη καταστροφή των Σελλών και των Αργυρών, οι κρατικές υπηρεσίες κωφεύουν. Πέραν του να μοιράσουν στους κατοίκους φωτοτυπίες για δήλωση των ζημιών, δεν έχουν προβεί σε καμία άλλη ενέργεια. Ήδη, η νεροποντή της προηγούμενης βδομάδας προκάλεσε προβλήματα στα χωριά. Χωρίς αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία ούτε καν έχουν ξεκινήσει, οι κάτοικοι, οι περιουσίες τους και οι αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες θα πληγούν ακόμα περισσότερο. Αν ο χειμώνας θα είναι για όλους μας ίσως πιο δύσκολος των τελευταίων χρόνων, για τους κατοίκους των χωριών αυτών όπου το επικλινές έδαφος μετά από τις πυρκαγιές θα επιτρέψει σε τόνους νερού να ξεχυθούν στους δρόμους, τα σπίτια και τα χωράφια, ο χειμώνας αυτός είναι ακόμα πιο δυσοίωνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: