ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας μας καλεί



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Η Οργανωτική Επιτροπή του  "Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας" - «14ο Διεθνές Πανόραμα» www.independent.gr, εγκαινιάζει την έκθεση φωτογραφίας και προσκαλεί όλο τον κόσμο του πολιτισμού, και όχι μόνο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Η δική μου Πάτρα» θα γίνουν τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20.30 μ.μ στον χώρο της gallery του ΙΝΤΕΑΛ (Αγ. Νικολάου 4). Την έκθεση φωτογραφίας θα εγκαινιάσει ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος του φεστιβάλ κ. Χιονίδης Παναγιώτης.

Στην έκθεση φωτογραφίας συμμετέχουν 25 Πατρινοί καλλιτέχνες. Η έκθεση πραγματοποιείτε στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Η έκθεση φωτογραφίας μετά το πέρας του φεστιβάλ θα αποτελέσει κινητή έκθεση μαζί με τις βραβευμένες ταινίες, και θα παρουσιαστεί σε τουλάχιστον 30 πόλεις της Ελλάδας.

Για λεπτομέρειες για την έκθεση φωτογραφιας πατήστε ΕΔΩ

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας
για την Οργανωτική Επιτροπή η υπεύθυνη για την έκθεση φωτογραφίας
Καρέλη Αγγελική

Δεν υπάρχουν σχόλια: