ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Απαράδεκτη φίμωση και καταπάτηση δικαιωμάτων για τον... Παστίτσιο

Γέροντας Παΐσιος, μέχρι και τον καρκίνο θεραπεύει! Έτσι λέει, εσείς τι λέτε;


H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε 27χρονο ημεδαπό για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook


Τα φαινόμενα της ακροδεξιάς αντίληψης είναι σύμφυτα με τον φονταμενταλισμό στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες που επικρατούν οι ακραίες μορφές του ισλάμ. Πρόσφατα τα όσα διαδραματίζονται απ’ αφορμή την ταινία για τον Μωάμεθ. Όμως και στην χώρα μας ανάλογο γεγονός, με κρατική στήριξη μάλιστα, εξελίσσεται από την προηγούμενη Τρίτη 18-9-12, με προτροπή φονταμενταλιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όπου διαμαρτυρήθηκε στον υπουργό για τη λειτουργία σατιρικής σελίδας (και όχι σατυρικής!) που διακωμωδούσε τα έργα και τις ημέρες του μοναχού Γέροντα Παΐσιου. Αποτέλεσμα να κινηθεί άμεσα η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το κράτος ώστε την Παρασκευή 21/9  να συλληφθεί ο δημιουργός της σατιρικής σελίδας με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων, μέσω του Facebook.
Τώρα με αυτή τη σύλληψη ανοίγει ο δρόμος για να φιμώσει η κυβέρνηση το ενοχλητικό Διαδίκτυο και έπεται συνέχεια εναντίον των σκιτσογράφων των εφημερίδων, των γραφιστών των ιστοσελίδων, των αρθρογράφων, των χρονογράφων  και όποιου άλλου κρίνει η Χρυσή Αυγή και ο εκάστοτε εισαγγελέας συντηρητικών αντιλήψεων. Η ελευθεροτυπία βρίσκεται κάτω από την μπότα του κάθε χρυσαυγίτη νεοναζί.   
Είναι άμεση απαίτηση η Δημοκρατία μας να προφυλαχθεί από τέτοιες νεοφασιστικές επιθέσεις, που γίνονται με προκάλυψη εισαγγελική νομιμοφάνεια. Πρέπει να φράξουμε το δρόμο στα φασιστοειδή που επιβουλεύονται την ελευθερία του λόγου. Και να κλείσει αυτή η αντιδημοκρατική υπόθεση με νίκη της Ελευθεροτυπίας.
Το γράμμα που ακολουθεί έφθασε στο ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU και είναι της Αναστασίας Α. και περιγράφει με τραγικό τρόπο τις απειλές και τις ύβρεις που υφίστανται οι υπηρετούντες την ιστοσελίδα:

«Υπηρχε μια σατιρικη σελιδα με τον τιτλο "Γεροντας Παστιτσιος" η οποια σατιριζε τους ισχυρισμους αυτων που ειχαν γνωρισει τον Παϊσιο (ο οποιος σημειωτεον δεν ειναι αναγνωρισμενος αγιος)
- περι θεραπειας του καρκινου με το κασκολ του,
- περι συνομιλιας του με σαυρες κλπ.
Ο δημιουργος της σελιδας εικονογραφουσε τους ισχυρισμους αυτους απο αποσπασματα απο βιβλια για τον Παισιο που επι της ουσιας ανεφεραν ο,τι υποτιθεται ειχε πει ο Παισιος.
Μεταξυ αυτων και την αποψη του Παισιου για τις εκτρωσεις. Ελεγε πχ οτι ειναι προτιμοτερο μια γυναικα να γεννησει  το παιδι της, να το βαφτισει και να το σκοτωσει παρα να κανει εκτρωση!
Επισης ειχε διαφορες προφητειες για την Πολη, για την καταστροφη των Τουρκων κλπ.
Ολα αυτα τα φανατικα και φονταμελιστικα, ο δημιουργος της σελιδας σατιριζε και περιπου 8000 ανθρωποι συμφωνουσαν μαζι του.
Οι φανατικοι "χριστιανοι" και χρυσαυγιτες βαλθηκαν να συνδεσουν τεχνιεντως την σατιρα του δημιουργου με υβρεις κατα της ορθοδοξιας και τους ελληνισμου. Μας κατηγορουσαν για ανθελληνες, για αναρχοαπλυτους, για εβραιομασονους και ολα αυτα διοτι σατιριζουμε αυτους που ισχυριζονται οτι καποιος μοναχος θεραπευει τον καρκινο, μιλαει με σαυρες, θα παρει την Πολη και θα αφανισει τους Τουρκους.
Στις 18/9 ο βουλευτης τους Χρ. Παππας εκανε επερωτηση στη Βουλη για την σελιδα Γεροντας Παστιτσιος
Αποτελεσμα: την Παρασκευη 21/9 συνεληφθη ο δημιουργος της με την κατηγορια της κακόβουλης βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων, μέσω του Facebook  (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang&perform=view&id=20338&Itemid=965).
Ακομα και οι κατηγοριες κατα του δημιουργου να αποδειχτουν αβασιμες ποιος εγγυαται πως δεν θα τον βρουν οι χρυσαυγιτες και δεν θα πραγματοποιησουν τις απειλες τους;
Ποιος εγγυαται για την δικη μας ασφαλεια;
Οταν η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος μεσα σε 2 ημερες απο την επερωτηση της Χρυσης Αυγης συλλαμβανει για εξυβριση τον δημιουργο μιας σατιρικης σελιδας  τι θα γινει σε αυτους που υβριζουν αμεσα την Χρυση Αυγη;
 Ποιος θα τολμησει επωνυμα να πει κατι εναντιον των φασιστων;
Ειμαστε ολοι αναστατωμενοι με αυτο το γεγονος. Οποιοσδηποτε δηλωνει αριστερος, αθεος, αγνωστικιστης, αθρησκος,  θεωρειται αυτοματα εχθρος του Ελληνισμου.
Οποιοσδηποτε σατιριζει καποιον μοναχο που ισχυριζεται οτι θεραπευει τον καρκινο  κινδυνευει να τον συλλαβουν και μετα να φοβαται οτι θα τον βρουν οι χρυσαυγιτες.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να παρεμβετε με οποιο τροπο μπορειτε.  Αυτοι οι ελληναραδες εχουν βαλθει να φιμωσουν οποιον τολμησει και φερει αντιρρηση σε οτιδηποτε εχουν στο κεφαλι τους.
Μεσω της σελιδας απειλουσαν συνεχως με συλληψη του δημιουργου και τελικα εγινε.  Μας απειλουσαν  οτι θα μας βρουν και οτι θα μας κρεμασουν, μας ζητουσαν να φυγουμε απο την χωρα και αλλα πολλα.
Τωρα εχουν βαλει στοχο αλλη σελιδα στο facebook, αυτη του Γεροντα Παρισιου  (http://www.facebook.com/pages/%CE%93%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-Elder-Parisios/114292428721501) Οι χρυσαυγιτες εχουν βρει τα τελεια θυματα, μερικούς φανατικους και αμορφωτους χριστιανους. Βοηθηστε μας να συνεχισουμε να εχουμε το δικαιωμα να εκφραζομαστε ελευθερα χωρις να κοιταζουμε πισω μας για χρυσαυγιτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: