ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα και αύριο το Φεστιβάλ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα

Πάτρα 8-6-12, η νέα γενιά στην πρωτοπορία. Από την διαδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής.
Πλούσιο πρόγραμμα το διήμερο με Χαΐνηδες, Ρεμπέτικο, Καραγκιόζη, Fundracar κ.α.
Σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη ανοίγει την αυλαία του το Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ στον ελαιώνα του βυζαντινού Κάστρου της Πάτρας με συζήτηση για τα προβλήματα της Παιδείας και την ανατροπή των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση των μνημονίων. Ακολουθεί συζήτηση για την φτώχεια στην Πάτρα και τις αναγκαίες δομές στήριξης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ των νεόπτωχων της πόλης. 
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται για σήμερα με συναυλίες των  Fundracar, Asian Dub Foundation, ενώ στη δεύτερη σκηνή θα υπάρξει ρεμπέτικο γλέντι.
Αύριο Σάββατο 29 Σεπτέμβρη,  οι νέοι και οι νέες του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ μερίμνησαν για συζήτηση σχετική με τον αγώνα απέναντι στο φασισμό και το ρατσισμό, με ομιλητές τον Ν. Γιαννόπουλο, από το Δίκτυο για τα  κοινωνικά και πολιτικά  δικαιώματα, τον Γ. Λάμπρου, μέλος της  επιτροπής δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ και τη βουρλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μ. Μπόλαρη. 
 Ακολουθεί δεύτερη συζήτηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου, Β. Χατζηλάμπρου και το μέλος του ΠΓ του κόμματος Α. Νταβανέλο.
Η αυλαία κλείνει με το Θέατρο Σκιών του Χρήστος Καλπουζάνη  «Οι Τουρίστες» και συναυλίες με τους Imam Baildi και Χαΐνηδες.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Τώρα που ολόκληρη η κοινωνία δέχεται μία βάρβαρη επίθεση και  ιδιαίτερα η νεολαία οδηγείται στην απόγνωση, όλοι εμείς δίνουμε την δική μας απάντηση που είναι η αντίσταση, η ανατροπή, το χτίσιμο ενός άλλου κόσμου.
Αυτή την απάντηση τη δίνουμε-εκτός των άλλων-μέσα από αυτή τη γιορτή αγώνα, αντίστασης, και αλληλεγγύης, μέσα από τις ανοιχτές σε όλους συζητήσεις και εκδηλώσεις, μέσα από τις εκθέσεις φωτογραφίας και αρθρογραφίας, μέσα από θεατρικά και μουσικά δρώμενα που φιλοδοξούμε να δώσουν ένα διαφορετικό πολιτικό και πολιτιστικό στίγμα.
Αυτό το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, το φεστιβάλ μας θέλουμε να αποτελέσει σημείο συνάντησης για όλους εμάς, τη νέα γενιά και τον Πατραϊκό λαό, που βιώνουμε καθημερινά τις καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου και της κρίσης και αντιστεκόμαστε διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή, την μόρφωση και την εργασία με αξιοπρέπεια, όπως αναδείχθηκε άλλη μια φορά στην Γενική Απεργία στις 26/9».
          
           Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το παρακάτω:
Πρόγραμμα εκδηλώσεων-συζητήσεων Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου:
17:00-19:00 Δικαίωμα η παιδεία, στόχος μας η ανατροπή
19:00-21:00 Αλληλεγγύη: Ανάγκη στο σήμερα, Ελπίδα για το αύριο
Ομιλητές:
Τ. Κορωνάκης, μέλος Π.Σ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ
Θ. Φωτίου, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ
Συναυλίες Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου :                
Fundracar
Asian Dub Foundation
Δεύτερη σκηνή: Ρεμπέτικο γλέντι!
Πρόγραμμα εκδηλώσεων-συζητήσεων Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου:
17:00-19:00 Συζήτηση για τον αγώνα απέναντι στο φασισμό και το ρατσισμό.
Ομιλητές:
Ν. Γιαννόπουλος, από το Δίκτυο για τα  κοινωνικά και πολιτικά  δικαιώματα.
Γ. Λάμπρου, μέλος της επιτροπής δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ
Μ. Μπόλαρη, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ
19:00-21:00 Δυο κόσμοι συγκρούονται: ή Εμείς ή Αυτοί
Ομιλητές:
Μ. Κανελλοπούλου, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ  Αχαΐας
Β. Χατζηλάμπρου, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ  Αχαΐας
Α. Νταβανέλος, μέλος Π.Γ.  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ
Συναυλίες Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου: 
Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης και 
«Οι Τουρίστες»
Imam Baildi
Χαΐνηδες
 
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ μια μέρα 8 ευρώ το διήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: