ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αντι-ΣΥΡΙΖΑ εργολαβία της «Δημοκρατίας», αλλά ουδεμία σχέση με δημοκρατία

Άλλο ένα κατασκεύασμα. Έχει το ψέμα στο πετσί της η... Δημοκρατία


Συνάντηση Τσίπρα με εφοπλιστές γεννήθηκε στα μυαλά συντάκτη της
Ψαρεύοντας για ακόμα μια φορά στα θολά νερά, η ακροδεξιά εφημερίδα "Δημοκρατία", που αναλαμβάνει τη "βρόμικη δουλειά" για λογαριασμό του κ. Σαμαρά και τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε την Παρασκευή κύριο θέμα μια δήθεν συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε. Ενδεχομένως να τους ανησύχησε η αλγεινή εντύπωση που έχει προκαλέσει η ψοφοδεής στάση του κ. Σαμαρά απέναντι στους εφοπλιστές και τα προνόμιά τους ή το σχετικό πρωτοσέλιδο της "Αυγής" το περασμένο Σάββατο.
Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αφήσει στο απυρόβλητο τα προνόμια των εφοπλιστών. Εκκρεμεί αίτημα συνάντησης εκ μέρους της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, το οποίο θα απαντηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Υπενθυμίζω ότι προ καιρού στο ISTOLOGIO είχε γίνει αναφορά για τη συμπεριφορά της εφημερίδας αυτής σχετικά με το μεταναστευτικό της Πάτρας, που ούτε λίγο, ούτε πολύ έριχνε λάδι στη φωτιά που είχε ανάψει μετά το φόνο του πατρινόπουλου στις Ιτιές από αλλοδαπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: