ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Εδώ ο καλός απεργιακός καφές, για σήμερα δωρεάν

Πρωινή φωτογραφία στα Ψηλαλώνια (από το thebest).
Το είπαν και το έκαναν οι καταστηματάρχες της Εστίασης

Οι πάγκοι στήθηκαν σε τέσσερα σημεία του κέντρου της Πάτρας και η προσφορά δωρεάν καφέ ξεκίνησε, όπως ακριβώς είχαν προαναγγείλει οι καταστηματάρχες της Εστίασης. Όπως ανέφερε στο thebest.gr o αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Γιώργος Κοτοπούλης, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ καλή .
Οι ειδικοί πάγκοι είχαν στηθεί στην πλατεία Όλγας, την πλατεία Γεωργίου, τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και τα Ψηλά Αλώνια.
«Από τα 22 καταστήματα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων μόνο ένα είναι ανοικτό. Καλώ τους συμπολίτες να έρθουν στις πλατείες να τους προσφέρουμε δωρεάν καφέ και να μην πάνε στους λίγους απεργοσπάστες, οι οποίοι δεν είναι μέλη του συλλόγου μας και δεν πρόκειται και να γίνουν», είπε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: