ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αύριο Δευτέρα η Περιφερειακή σύσκεψη της ΔΗΜ.ΑΡ στην Πάτρα

Φωτογραφία Αρχείου.


Πανελλήνια συγκίνηση από το δράμα
του Γρηγόρη Ψαριανού!
Η ΠΕ  της ΔΗΜΑΡ Δυτ. Ελλάδας, συγκαλεί για αύριο Δευτέρα, 1η  Οκτωβρίου 2012  ώρα 7 μ.μ. περιφερειακή σύσκεψη μελών στην Πάτρα (αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου) με θέμα: Οι σημερινές πολιτικές εξελίξεις.
Στόχος της περιφερειακής σύσκεψης, ανάλογες της οποίας πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα είναι η  ενημέρωση των μελών του κόμματος και η συζήτηση της πολιτικής κατάστασης.
Η εισήγηση θα γίνει από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
Πληροφορίες που ήθελαν τον Γρ. Ψαριανό να έρχονταν στην Πάτρα για την σχετική εισήγηση ελέγχονται ως ανακριβείς, ιδίως μετά το κάζο που υπέστη σε τρέντι φαγάδικο στου Μετς, προ ημερών.

Ο τραγικός Γρηγόρης!
Πανελλήνια συγκίνηση για Ψαριανό
Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η αποκάλυψη των δραματικών στιγμών που έζησε ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός… Σύμφωνα με το gkourou.gr, που αναδημοσιεύει πληροφορίες του newpost.gr, ο Γρηγόρης Ψαριανός, αποκαμωμένος από τον καθημερινό αγώνα που δίνει από κοινού με τον Φώτιο–Φανούριο (εννοεί τον συνέταιρο του Σαμαρά και του Βενιζέλου) από το μετερίζι της κυβερνώσας αριστεράς, πήγε να βάλει μια μπουκιά στο στόμα του.
Συγκεκριμένα επέλεξε το τρέντι φαγάδικο Colibri στην οδό Αναπαύσεως, στην αριστερή εργατούπολη του Μετς. Για κακή του όμως τύχη, στο ίδιο σημείο υπάρχει πιάτσα ταξί. Και η πιάτσα δεν είχε μόνο ταξί αλλά και ταξιτζήδες. Οι οποίοι ως γνωστόν δεν μπορούν να κατανοήσουν το μεγαλείο της αριστεροσύνης του Γρηγόρη. Έτσι, οι μη κατανοούντες οδηγοί ταξί πήραν στο κυνήγι τον άτυχο βουλευτή, με αποτέλεσμα ο μαχητής της αριστεράς να φύγει άπραγος και – κυρίως – νηστικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: