ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Με δύο πορείες η διαμαρτυρία, αλλά οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι λέει το ΠΑΜΕ

Ώρα 10.30 στην πλατεία, όλι στο δρόμο για να μην πτωχεύσει ο λαός. 

Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλ. Γεωργίου Πάτρας 


Σε απεργιακό κλοιό βρέθηκε σήμερα και η Πάτρα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενόψει της νέας λαίλαπας σκληρών μέτρων. Δημόσιος και Ιδιωτικός Τομέας προχώρησαν σε απεργιακή κινητοποίηση με πολλούς κλάδους να προετοιμάζουν κλιμάκωση.
Στην Πάτρα για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες. Του ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου, απ’ όπου και τα στιγμιότυπα και του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 11.

Τόσο το ΠΑΜΕ όσο και το Εργατικό Κέντρο χθες, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, επισκέφθηκαν χώρους δουλειάς, προκειμένου να προετοιμάσουν την απεργία και συνδικαλιστές εκτιμούν ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη.
«Αυτό που έρχεται είναι τρεις φορές χειρότερο από αυτό που έχει ήδη συμβεί. Η μόνη επιλογή είναι να σταλεί το μήνυμα ότι αν δεν ανατραπεί αυτή η πολιτική θα ανατραπεί η ίδια η κυβέρνηση», είπε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γιάννης Σουβαλιώτης.

Ωστόσο για μια ακόμα φορά στην Πάτρα πραγματοποιούνται δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες, γεγονός που αρκετοί σχολιάζουν αρνητικά, λόγω των δύσκολων ημερών που περνούν οι περισσότεροι εργαζόμενοι.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναφέρει σχετικά: «Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν κατάφερε και αυτή τη φορά να κάνει μια πορεία και αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το δούμε. Εμείς καλούμε το ΠΑΜΕ να έρθει και θα έχουν λόγο και ας έχουν ακόμα και καταγγελτικό λόγο και ας γίνουν και πλειοψηφία. Αλλά το ότι απομονώνεται δείχνει σαν να εξυπηρετεί τα κομματικά του συμφέροντα».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος τονίζει: Το συνδικαλιστικό κίνημα είναι ενωμένο, αλλά δεν χωράνε αυτοί που βάλανε το χέρι τους για να φτάσουμε σήμερα μέχρι εδώ. Δεν μπορεί το πρωί να είναι κομματάρχες και το απόγευμα συνδικαλιστές».
Σύμφωνα με εκτιμήσεις συνδικαλιστούν η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν ογκώδης και ικανοποιητική. Πάντως υπήρξε σαφώς μικρότερη από αυτή των σωματείων της δύναμεις του ΕΚΠ.
Έτοιμοι για το ξεκίνημα της πορείας.
Όχι στην υποταγή και την εξαθλίωση.
Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκινά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: