ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ζακυνθινοί: «…Πουλάτε τα λιμάνια, πουλήστε και τη μάνα σας τσογλάνια»

Χαρακτηριστική η μαζικότητα των Ζακυνθίων.


Οι διαδηλωτές  έκαψαν τον… Κέρβερο της τρόικας
Στιγμιότυπο και από τη Χίο.
Με μια ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση – έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Ζακύνθου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ανταποκρίθηκαν χθες οι εργαζόμενοι του νησιού στο κάλεσμα των πρωτοβάθμιων σωματείων για την γενική απεργία της 26ης Σεπτέμβρη. Την αυξημένη συμμετοχή στην κινητοποίηση προετοίμασε η ευρηματική εκδήλωση το προηγούμενο βράδυ στην παραδοσιακή πλατεία του Αγ. Μάρκου, όπου οι διαδηλωτές έκαψαν το ομοίωμα ενός κέρβερου, της τρόικας, ενώ τραγουδούσαν αποσπάσματα από το ”Αξιον Εστί” κρατώντας αναστάσιμα κεριά στα χέρια.
Η συμμετοχή στην απεργία από τους χώρους των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων ήταν σε ποσοστά συμμετοχής πάνω από 70%. Ενώ στην συγκέντρωση ήταν αισθητή και η παρουσία κόσμου από την ύπαιθρο. Υπολογίζεται ότι η συγκέντρωση και πορεία ήσαν πρωτοφανείς σε όγκο. Ανάλογου όγκου ήταν και οι πορείες στην υπόλοιπη επαρχία της Ελλάδος.
Ένα από τα χαρακτηριστικά συνθήματα των Ζακυνθινών ήταν: «Πουλάτε τη ΔΕΗ, πουλάτε τα λιμάνια, πουλήστε και τη μάνα σας τσογλάνια».



Δεν υπάρχουν σχόλια: