ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Μ. Κανελλοπούλου

Μπροστά στην Αστ. Δ/νση Αχαΐας. Από την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχές εβδομάδος.


Να οδηγηθεί στην αυτοκάθαρση η αστυνομία στο εσωτερικό της

«ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ Η ΠΑΤΡΑ, η ηγεσία της ΕΛΑΣ διέθεσε μόλις 5 αστυνομικούς, δείχνοντας έμπρακτα πλέον το… ενδιαφέρον της για την αποτελεσματικότητα της παρέμβασης της αστυνομίας στα προβλήματα της πόλης της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής».
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, Μαρία Κανελλοπούλου μετά την συνάντηση που είχε την Παρασκευή το απόγευμα με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο  Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.
Στην διάρκεια της συνάντησης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Αστυνομίας, τα οποία ο αστυνομικός διευθυντής εστίασε στο μεταναστευτικό, στην μικροεγκληματικότητα αλλά και τα καθημερινά προβλήματα της Πόλης και επεσήμανε στη Μαρία Κανελλοπούλου πώς:
«Το δόγμα της Αστυνομίας είναι πρόληψη και σε αυτό δίνουμε έμφαση και βαρύτητα, γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε περιθώρια σε κανέναν να μας υποκαταστήσει» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από την πλευρά της επεσήμανε πώς η κεντρική διοίκηση της ΕΛΑΣ δεν έχει αντιληφθεί ότι η Πάτρα θέλει ειδική αντιμετώπιση στο θέμα της στελέχωσης αφού ήδη υπάρχει έλλειψη περίπου 200 αστυνομικών και τόνισε:
«Επιθυμούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία με την αστυνομία την οποία θέλουμε στην υπηρεσία του πολίτη, για την προστασία του πολίτη και όχι κατασταλτικό μηχανισμό στις λαϊκές κινητοποιήσεις. Δεν ισοπεδώνουμε το Σώμα με εξισωτικού τύπου συνθήματα αν και γνωρίζουμε ότι και μέσα στην Αστυνομία υπάρχουν άτομα που ξεφεύγουν της αποστολής τους. Είναι στο χέρι σας να πραγματοποιήσετε αυτοκάθαρση. ‘’Κόκκινη γραμμή’’ για μας είναι ο φασισμός και πιστεύουμε πώς τα δημοκρατικά αντανακλαστικά στο εσωτερικό της αστυνομίας θα οδηγήσουν στην κατεύθυνση της αυτοκάθαρσης».   
Στο τέλος της συζήτησης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας ζήτησε να επισκεφθεί και τα κρατητήρια της ασφάλειας όπου παραμένουν προσωρινοί κρατούμενοι και μετά την αυτοψία στους χώρους, διαμαρτυρήθηκε στον αστυνομικό διευθυντή για τις συνθήκες κράτησης που επικρατούν και ζήτησε να ληφθούν μέτρα, άμεσα τις επόμενες ημέρες, που να διασφαλίζουν στοιχειωδώς κανόνες υγιεινής που θα προστατεύουν και τους κρατούμενους αλλά και τους αστυνομικούς που αναλαμβάνουν την φύλαξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: