ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κλειό τα γραφεία της ΕΕ και των κομμάτων της συγκυβέρνησης

Κτήριο ΑΔ Αχαΐας. Από την κινητοποίηση των ενστόλων στην Πάτρα.


Αστυνομικοί στην Αθήνα διαμαρτύρονται για τις περικοπές των μισθολογίων τους
Από το πρωί σήμερα μία πρωτότυπη διαμαρτυρία για το χώρο των ενστόλων πραγματοποιείται στην Αθήνα, ενώ αύριο φαίνεται να κλείνουν τη λίστα των  νέων αντιλαϊκών μέτρων που θα επιβάλει η συγκυβέρνηση της συμφοράς των τριών κομμάτων.  
Διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια, συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τα γραφεία των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης. Εκφράζονται φόβοι της ηγεσίας του Σώματος για επέκταση των αποκλεισμών και στην επαρχία.
Οι αστυνομικοί  έχουν αποκλείσει με πανό τις εισόδους και μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, της ΔΗΜΑΡ στην Αγ. Κωνσταντίνου και της ΝΔ στη Λ. Συγγρού -στα τελευταία υπάρχουν και συνάδελφοι τους των ΜΑΤ διά παν ενδεχόμενο.
«Το ειδικό φτωχολόγιο ονομάστηκε ειδικό μισθολόγιο» αναγράφει πανό που έχουν αναρτήσει μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. 
Από τη διαμαρτυρία στην Αθήνα.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στους μισθούς τους.
Επίσης, συνδικαλιστές, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Β. Σοφίας, κρατώντας πανό που γράφει «Ως εδώ».
Χαρακτηριστικό των πιέσεων που ασκούνται στα τρία κόμματα είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό τους και κυρίως στη ΔΗΜΑΡ και δευτερευόντως στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.
Εις επίρρωσιν των παραπάνω αρκούν τα όσα είπε ο Δημ. Χατζησωκράτης στη ΝΕΤ fm όταν ερωτήθηκε ευθέως από τον δημοσιογράφο: «Πόσοι υπολογίζετε ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα από τη ΔΗΜΑΡ;». Η απάντηση ήταν πως: «Όλοι στη ΔΗΜΑΡ και οι δεκαεπτά, έχουμε την ίδια ευαισθησία απέναντι στο πρόβλημα της χώρας μας». Ενώ στην επιμονή του ερωτώντος απάντησε ότι όλα τα κόμματα αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτού του τύπου, αλλά «στη ΔΗΜΑΡ το καταστατικό μας δεν προβλέπει διαγραφή για όσους διαφωνούν με τη θέση του κόμματος, αλλά σε κεντρικά ζητήματα όσοι διαφοροποιούνται είναι ένα ζήτημα!
Ακόμη στο ΠΑΣΟΚ αντιδρώντες επαναλαμβάνουν την ανάγκη διαφοροποίησης της ηγεσίας από τη γραμμή που τραβά, όπως και στη ΝΔ που αρκετοί επισημαίνουν ότι το πολιτικό κόστος θα το φορτωθεί το κόμμα και όχι οι συνεταίροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: