ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιδρούν αρνητικά οι Πυροσβέστες για τη χρήση τους κατά διαδηλωτών

Δεν φτάνουν οι τρεις αστυνομικές αύρες. Θέλουν και τους πυροσβέστες κατά των διαδηλωτών.



Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αξιωματικών του Π.Σ. στο Ν. Δένδια


Επιστολή απέστειλε η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδια –σύμφωνα με «Το Βήμα» με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της στην εντολή να παραχωρηθούν από την Πυροσβεστική στην ΕΛ.ΑΣ. τρία υδροφόρα οχήματα Α΄ τύπου πρώτης και άμεσης επέμβασης. 
Στην ανακοίνωση που έχει ως αποδέκτες και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αξιωματικών της Πυροσβεστικής σημειώνουν πως «τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν την εργασιακή και κοινωνική ειρήνη και κινούνται εκτός των ορίων της νομιμότητας».
Όπως λένε ο νόμος 3511/2006 καθορίζει ότι το Πυροσβεστικό Σώμα έχει «την ευθύνη και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της καταστολής των πάσης φύσεως πυρκαγιών και την παροχή κάθε είδους δυνατής συνδρομής για τη διάσωση των ατόμων και υλικών αγαθών, που απειλούνται από αυτές».
Οι συνδικαλιστές της Πυροσβεστικής επισημαίνουν πως «η χρήση των υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων απ' την ΕΛ.ΑΣ. θέτει σε κίνδυνο τόσο τα αποτελέσματα της όποιας επιχείρησης κατάσβεσης, όσο και την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των επιβαινόντων σε αυτά».
Απευθυνόμενοι στην κοινωνία διαβεβαιώνουν πως «θα είμαστε παρόντες στους κοινωνικούς αγώνες και αρνούμεθα να ενταχθούμε σε μηχανισμούς κατασταλτικής νοοτροπίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: