ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Εμείς δεν φωτογραφιζόμαστε ακόμη και για ένα πακέτο μακαρόνια»

Στην Αιμοληψία Αιγίου δεν ισχύει ο όρκος του Ιπποκράτη;


ΣΥΡΙΖΑ: Ερωτηματικά για το ρατσιστικό αίσχος στο νοσοκομείο Αιγίου - Παφίλης: Παραμάγαζο αυτό της ΧΑ περί ευρέσεως εργασίας
Από την πλευρά των μελών του αντιρατσιστικού κινήματος, μέλη του οποίου συμμετείχαν στο φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ νέων, χθες τόνιζαν: «Η διαφορά της προσφοράς της δικής μας με αυτά που κάνει η ΧΑ είναι ότι τα μέλη της φωτογραφίζονται μετά από κάθε πακέτο μακαρόνια που δίνουν, ενώ η αριστερά στο σύνολό της και το αντιρατσιστικό κίνημα προσφέρουν αθόρυβα, χωρίς συνοδεία φακού, ακριβώς γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να σεβαστούμε την αξιοπρέπεια των πολιτών, που φθάνουν στο έσχατο σημείο»!   

Χ.Α: Τράπεζα αίματος στο Αίγιο μόνο για Έλληνες

Απόδειξη των παραπάνω είναι η τράπεζα αίματος που δημιούργησε και στο Αίγιο η Χρυσή Αυγή. Όπως ανακοίνωσε, «στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και της Πράσινης Πτέρυγας, τα μέλη της Τ.Ο. Αιγίου της Χρυσής Αυγής, δημιούργησαν τράπεζα αίματος στο Αίγιο, στο πρότυπο παρόμοιων δράσεων σε όλη την Ελλάδα».
Έτσι «καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στην Τράπεζα Αίματος του Κινήματος(!) στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο…».
Αίμα λοιπόν μόνον για Έλληνες και αφού δώσουν τα στοιχεία τους οι λήπτες! Ντροπή.
Μετά από αυτή την ανακοίνωση προκαλεί περιέργεια η στάση του τμήματος Αιμοληψίας, που δέχεται ρατσιστικά κριτήρια για την λήψη αίματος!
Και εάν είναι τόσο ανεγκέφαλοι οι υπεύθυνοί του το ερώτημα είναι τι κάνει η Διοίκηση του νοσοκομείου; Γιατί ανέχεται την παραβίαση του όρκου του Ιπποκράτη; Δεν αισθάνεται ότι πρέπει να απολογηθεί και να δικαιολογήσει την θέση της, εάν βρει σωστή δικαιολογία;

Φασιστική οργάνωση η ΧΑ

«Φασιστική» οργάνωση χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συζήτησης προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της.
Ο κ. Παφίλης κατήγγειλε την Χρυσή Αυγή ότι έχει στήσει ένα παραμάγαζο με τον τίτλο «γραφείο ευρέσεως εργασίας» ενώ επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό «φασιστική» προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών της.
«Αυτά αλλού, όχι σε μας» ανταπάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ όταν οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στην διένεξη παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης λέγοντας:
«Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ένα κόμμα με την ονομασία Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη Βουλή, οπότε τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν πρέπει να τους χρησιμοποιούμε εδώ, έξω πείτε τους ότι θέλετε. Ας μην μεταβάλουμε την αίθουσα σε ρινγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: