ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σφοδρή επίθεση σε κυβερνητικούς και Γ. Στουρνάρα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική τρόικα σε... σύσκεψη για τα μάτια του κόσμου.


«Πρωτοφανές για ευρωπαϊκή χώρα κοινωνικό ολοκαύτωμα που αντιγράφει τους Σικάγο Μπόις και τον Πινοσέτ»



Του ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ
     (Πηγή: www.capital.gr)
Σφοδρή επίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους και στον υπουργό Οικονομικών εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το τελικό πακέτο μέτρων.
Υψηλόβαθμα στελέχη της Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για «πρωτοφανές για ευρωπαϊκή χώρα κοινωνικό ολοκαύτωμα που ξεπερνά τη Θάτσερ και αντιγράφει τους Σικάγο Μπόις και τον Πινοσέτ», ενώ για τους τρεις αρχηγούς-κυβερνητικούς εταίρους τονίζουν ότι «οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο της διαπραγμάτευσης, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει πια και προσβάλλουν τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Θυμίζουν το παιδί που αφού σκότωσε τον πατέρα του, εκλιπαρεί για την επιείκεια του δικαστηρίου, γιατί είναι ορφανό και απροστάτευτο». Και καταλήγουν: «Η πολιτική ευθύνη της μοιραίας τριανδρίας είναι ενιαία, αδιαίρετη και αμετάθετη. Είναι τρεις στη συσκευασία του ενός».
Αναφερόμενα στους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη, οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι «ο κ. Βενιζέλος είναι ο συντάκτης και ο εγγυητής κάθε οριζόντιας περικοπής που περιλαμβάνει το δεύτερο Μνημόνιο» και ο κ. Κουβέλης «εθελοντής αιχμάλωτος των δανειστών που δεν έχει απλώς διαβεί τον Ρουβίκωνα, αλλά συμπεριφέρεται ως οικοπεδούχος στην απέναντι όχθη».
Σε ό,τι αφορά τα μέτρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτάται για ποιο λόγο «για να μη βγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα πρέπει να εξοντωθούν οι άνεργοι, οι πιο αδύναμοι και οι ανήμποροι;» και χαρακτηρίζει ως «αρνητική εξέλιξη την παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής, γιατί σημαίνει περισσότερος χρόνος μέσα στο γκρεμό της λιτότητας και της ύφεσης. Μόνη αξιόπιστη αναπτυξιακή εναλλακτική επιλογή η άμεση απαλλαγή της χώρας από το Μνημόνιο και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης», λένε στελέχη του κόμματος.
          Τέλος, καλούν τους πολίτες «να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της σωτηρίας του τόπου μας από το Μνημόνιο. Η μαζική, αγωνιστική κινητοποίησή του, στις 26 Σεπτεμβρίου και όχι μόνον, μπορεί και πρέπει να έχει αποτέλεσμα, όπως με την ανατροπή των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου». Κάνουν λόγο για την προσπάθεια «συγκεκριμένων μνημονιακών κύκλων που βγάζουν τη Χρυσή Αυγή μπροστά για να σώσουν το Μνημόνιο» και καλούν, τέλος, κάθε βουλευτή «όπου και αν ανήκει, να ασκήσει το συνταγματικό απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: