ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκος Νικολόπουλος: «Πατριάρχης» του ρουσφετιού ο Αβραμόπουλος!

Μαυρογυαλούρος ο Δημ. Αβραμόπουλος, λέει ο Αχαιός πολιτικός.


Ο Αχαιός βουλευτής κάνει λόγο για «Γαλαζοπράσινους Υπουργούς»
Ευθέως κατηγόρησε ο «γαλάζιος» Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σήμερα σε συνέντευξη του τον Δ. Αβραμόπουλο, ότι «εφαρμόζει πρακτικές που έρχονται από το βαθύ χρονοντούλαπο του παλαιοκομματισμού και της ευνοιοκρατίας και που καθιστούν άνευ ουσίας τον δημόσιο λόγο πολιτικών ανδρών, που αυτοπροσδιορίζονται ως σύγχρονης αντίληψης και που εμφανίζονται με κουλτούρα κοσμοπολίτη»!!.

ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

Μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη –στοιχεία της οποίας παραθέτει το πατραϊκό πόρταλ thebst.gr σήμερα- ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας και Πρόνοιας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μίλησε για «προκλητικές αποφάσεις διορισμών συγγενών και φίλων», από τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς μέχρι και τον κ. Δημ. Αβραμόπουλο, που κατά τ’ άλλα -όπως είπε ο Αχαιός Βουλευτής- καταγγέλλει το «ρουσφέτι και τον παλαιοκομματισμό», αλλά έχει ως υπόδειγμα το παλιό γνώριμο -από τον ελληνικό κινηματογράφο- πολιτικό τύπο του  «Μαυρογιαλούρου».
Συγκεκριμένα και χωρίς να «μασά τα λόγια του» ο συντονιστής του «ΚΙΝ.Α.» -Κίνημα Αναγέννησης για την παράταξη και την χώρα- παρεδέχθη μετά από πολλές  «ενοχλητικές» ερωτήσεις πως ακόμα και σήμερα που η ανεργία έχει «φωλιάσει» σε κάθε σπίτι, γίνονται προκλητικά χαριστικές πράξεις ημετέρων από τους γαλαζοπρασινοκόκκινους κυβερνητικούς εταίρους.
Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτηριστικά είπε: «μέλη του ΚΙΝ.Α. που εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών του γνωστοποίησαν μέσω e-mail «προκλητικές αποφάσεις διορισμών πολυθεσίτη συνταξιούχου φίλου του Υπουργού Εξωτερικών» και συνέχισε:
«Από ανώτατο εν ενεργεία στέλεχος του διπλωματικού σώματος, πρέσβη εν ενεργεία, με θητεία σε πολλές σημαντικές πρεσβείες της χώρας στην Ευρώπη, και όχι μόνο, μου καταγγέλθηκαν τα παρακάτω» είπε ο Αχαιός πολιτικός, «τα οποία έχουν προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση στα μέλη του διπλωματικού σώματος και μάλιστα, σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία πετσοκόβονται οι μισθοί των διπλωματών και δυσκολεύονται να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Ο Αχαιός Βουλευτής αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό που μίλησε ότι υπάρχει ένα ακόμη μέγα θέμα με την «πολιτική φάμπρικα» που κάποια πολιτικά πρόσωπα έστησαν για κάποιους που «βάπτισαν» πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων.
Πρέπει επιτέλους να μάθουν οι φορολογούμενοι» είπε ακόμη ο Νίκος Νικολόπουλος «που υπηρετεί καθένας τους. Ποιος Υπουργός τους έχει διορίσει και ποιες είναι οι πάσης φύσεως μηνιαίες απολαβές τους. Κατέχουν και άλλες κρατικές θέσεις; Λαμβάνουν και σύνταξη και ποιες είναι οι πάσης φύσεως μηνιαίες απολαβές τους από αυτές; Πρέπει να μάθουμε τελικά και συνολικά πόσο κοστίζουν το μήνα οι πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων και τι δουλειά κάνουν;
Τα ερωτήματα που πήρε ο δημοσιογράφος αμέσως μετά τις αποκαλύψεις Νικολόπουλου ήσαν πάμπολλα.
Κυρίως όμως εκείνο που «εξιτάρισε» τους νέους και τις νέες ήταν αυτό που με έμφαση έθεσε στον ιντερνετικό δημόσιο διάλογο ο νεοδημοκράτης Αχαιός Βουλευτής: «Πως επιτρέπει αλήθεια ο κ. Σαμαράς μέσα σε δεκαέξι ημέρες, ο συγκεκριμένος συνταξιούχος διπλωμάτης να ανέλαβε -με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλου- δύο θέσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών; Δηλαδή, τόσο τα καθήκοντα του μετακλητού Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου όσο και του Πρέσβη.
Το «Κίνημα για την Αναγέννηση της Πατρίδας» («ΚΙΝ.Α.») μέσω της συνέντευξης έβαλε πολλά ερωτήματα που ζητούν ξεροκέφαλα απάντηση. Μερικά από αυτά είναι εξαιρετικά σοβαρά και χρήζουν άμεσης απάντησης όπως για παράδειγμα:
Ποια θέματα εξωτερικής πολιτικής διορίστηκε για να παρακολουθεί και να χειρίζεται ο Διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου του κ. Δ. Αβραμόπουλου που δεν μπορούν να χειρισθούν οι εκατοντάδες λαμπροί διπλωμάτες;
Που στεγάζεται ο φίλος και διευθυντής του στην κύρια Υπηρεσία τους; Πότε πηγαίνει σ’ αυτή και τι έργο έχει να παρουσιάσει σ’ αυτή από τις 3.7.2012;
Ποια θέματα εξωτερικής πολιτικής παρακολουθεί και πως αυτό αποδεικνύεται; Πως αλήθεια καταφέρνει και ανταποκρίνεται στα διπλά του καθήκοντα;
Και βεβαίως, το κυριότερο που θέτουν οι νεολαίοι του κινήματος, αλλά και όλης της χώρας,  είναι το εάν εισπράττει διπλό μισθό από το Δημόσιο.
«Μπορεί να γίνει ανεκτό αυτό το φαινόμενο με ρωτούν» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος, «όταν δίπλα μας άνθρωποι που αυτοκτονούν από ανέχεια και χάνουν τη δουλειά τους; Όταν οι συνάδελφοί του, που τους κόβουν τον μισθό, δεν μπορούν να ανταποκριθούν; Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εξακολουθεί αλήθεια να εισπράττει και την σύνταξή του, από τότε που ανέλαβε τις δύο κρατικές θέσεις»;

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ»ΒΗΜΑ», ΤΟ «ΠΑΡΟΝ», Η «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» κ.α.;

Οι συνεργάτες του ραδιοφωνικού σταθμού με αφορμή αυτή την ενδιαφέρουσα και «προκλητική» συνέντευξη του Νίκου Νικολόπουλου προχώρησε και έκανε και την δική του έρευνα. Σας λέμε πως  αξίζει κανείς να διατρέξει το πλήθος των ανακοινώσεων. τον ορυμαγδό να δει των δημοσιευμάτων για να καταλάβει ότι το πρόσωπο αυτό δεν φαίνεται να είναι τυχαίο, καθώς ήταν και ο  Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Δ. Αβραμόπουλου και όταν αυτός ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Δεν φαίνεται όμως να σταματά εδώ η συσχέτισή του προσώπου αυτού με τον Υπουργό, αφού έχει απασχολήσει πολλάκις αρνητικά την επικαιρότητα, κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Στο φύλλο της Εφημερίδας ‘’ΤΟ ΒΗΜΑ’’  της 24.12.2006 με τον τίτλο «Ένας πρέσβης για το... Νοσοκομείο σας».
Διαβάζουμε: «Διπλωμάτες, παλαιά μέλη του πάλαι ποτέ ΚΕΠ και συγγενείς τους, τοποθετεί στις διοικήσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων ο Δ. Αβραμόπουλος ως Υπουργός Υγείας.
Νωρίτερα όμως διαπιστώσαμε ότι τον είχε διορίσει Γενικό Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, πάλι επί υπουργίας του στο Υπουργείο Τουρισμού. Όταν μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό το ίδιο αυτό πρόσωπο τοποθετήθηκε, κατόπιν, στο Λουξεμβούργο από το Υπουργείο Εξωτερικών, άφησε στο πλευρό του τότε Υπουργού Υγείας και σημερινού Υπουργού Εξωτερικών τα δύο αδέλφια του, εκ των οποίων ο ένας διορίστηκε από τον σημερινό Υπουργό Εξωτερικών στη θέση του διοικητή του «Δρομοκαΐτειου» και ο άλλος στην θέση του διοικητή της «Πολυκλινικής».
Σύμφωνα επίσης με δημοσίευμα της εφημερίδας το «ΠΑΡΟΝ» της 26.11.2006, το ίδιο αυτό πρόσωπο, επί Υπουργίας του σημερινού Υπουργού Εξωτερικών στο Υπουργείο Υγείας, ήταν Γενικός Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Υγείας και προωθούσε τη νοσοκομειακή διπλωματία (;;;), ενώ ως Γενικός Διευθυντής, στο υπουργείο Τουρισμού προωθούσε την τουριστική διπλωματία.

«Σεΐχης» ΑΛΒΡΑΜ

Σύμφωνα τέλος με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της 18.03.2007 με τον τίτλο «Σεΐχης Αλ Αβράμ» το ίδιο πρόσωπο φέρεται ήταν μεταξύ εκείνων που συνταξίδευαν με τον κ. Αβραμόπουλο με προορισμό την Ουάσιγκτον με (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) αεροπορικό εισιτήριο αξίας 12.334 ευρώ, στις λεγόμενες «θέσεις των σεΐχηδων» των αεροπορικών εταιρειών.
«Είναι καθαρό λοιπόν» μας είπε ο Νίκος Νικολόπουλος «πως προφανώς κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στην χώρα και για τούτο δηλώνουν πως τους είναι αδιανόητο και άνευ σημασίας να παραιτείσαι από Υπουργός ‘’χάριν του λαού’’.  Υπάρχουν και σήμερα, δυστυχώς, «αντουαννέτες» που δεν «ιδρώνει το αυτί τους» γιατί κόβεται ο μισθός, η σύνταξη, το αναπηρικό και το πολυτεκνικό επίδομα….Δεν το9υς αφορά….αυτοί ζουν καλά και εμείς…χειρότερα!!!
Οι  πολίτες πλέον όμως γνωρίζουν και δεν ανέχονται πια τα ‘’φρου-φρου’’ και τα αρώματα. Δεν δέχονται τα εμβόλια της ‘’ξετσιπωσιάς’’, εξ’ αιτίας των όποιων κόβεται σήμερα ο μισθός και η σύνταξη τους για να περνούν καλά κάποιοι διαχρονικοί φίλοι, συνεργάτες επί παντός επιστητού και συνταξιδευτές του κ. Αβραμόπουλου.

ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕ -ΜΕ ΑΠΟΛΑΒΕΣ- ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ

Τέλος, ο ασυμβίβαστος και μαχητικός αρχηγός των «ΚΙΝΕΖΩΝ» Νίκος Νικολόπουλος καθ’ ότι τα αρχικά του νέου κινήματος είναι «ΚΙΝ.Α.», δήλωσε στον δημοσιογράφο:
«Επειδή η πολυθεσία στο Δημόσιο συνταξιούχου πρέσβη, αν μάλιστα συνοδεύεται και από τις διπλές απολαβές του μετακλητού Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού και του Πρέσβη, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη προς τα εκατοντάδες μέλη του διπλωματικού σώματος που σήμερα φτωχοποιούνται από τις βίαιες περικοπές των απολαβών τους και που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην θεσμική τους αποστολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επειδή μου καταγγέλλεται ότι ο Υπουργός Εξωτερικών έχει έως σήμερα διορίσει άλλους τρείς πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων, με απολαβές Πρέσβη καλείται ο Πρωθυπουργός να ανακαλέσει στην τάξη τον πολυέξοδο Υπουργό και Αντιπρόεδρο του, ενώ επίσης θα πρέπει να έρθει στην Βουλή να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα έχουν προκαλέσει και σκανδαλίσει τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες, από τέτοιες ανήκουστες, γελοιωδέστατες και απαράδεκτες συμπεριφορές.
Η ανοχή που κάποτε επεδίωκε ο λαός στους «γυφτομπαρόκ ΚΑΓΚΕΛΑριους των Αθηνών» έχει μετατραπεί σε οργή και θυμό…
Κανείς δεν ξεχνά ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ από την ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ διαδρομή των ΤΙΠΟΤΑ!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: