ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέλαβαν την εκδότρια της «Εποχής» γιατί είδε την αυθαιρεσία

Αυτές οι βαρβαρότητες δεν συνάδουν με τη Δημοκρατία μας. Καταγγείλλετε τις.


Μη διστάζετε να καταγγέλετε την αστυνομική βαρβαρότητα
Η αστυνομία συνέλαβε χθες την εκδότρια της εφημερίδας "Εποχή" Άση Κλαυδιανού, επειδή βρέθηκε μπροστά σε έλεγχο της αστυνομίας στην Πανεπιστημίου στο ύψος της Μπενάκη. Μέσα στη στοά αστυνομικοί των ΜΑΤ, αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά έκαναν έλεγχο σε πέντε νεαρούς και έψαχναν τις τσάντες τους.
Η Άση Κλαυδιανού απλώς πλησίασε για να δει το περιστατικό και ενδιαφέρθηκε να μάθει τι συνέβη. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, μαζί με τους νεαρούς! Είναι προφανές ότι διώκεται και το ενδιαφέρον και η αλληλεγγύη σε προσαχθέντες!!!
Οι συγκεντρωμένοι που έβλεπαν το περιστατικό χειροκροτούσαν ειρωνικά τους αστυνομικούς...
Το... γενικό πρόσταγμα στο… αμαρτωλό Α.Τ. Ομονοίας είχαν αστυνομικοί με πολιτικά. Εκεί είχαν προσαχθεί συνολικά 12 νεαροί... απλώς για εξακρίβωση στοιχείων. Οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι... Το ίδιο φυσικά και η εκδότρια, της οποίας απλώς πήραν τα στοιχεία ταυτότητας!
Σύμφωνα με καταγγελία της Άσης Κλαυδιανού, οι αστυνομικοί αυτοί, που ουδέν αναγνωριστικό έφεραν, απειλούσαν και επιδίωκαν να απομακρύνουν τους πελάτες της κοντινής καφετέριας, προφανώς για να ενεργούν εν κρυπτώ...
Οι θαμώνες αντέδρασαν έντονα στις προσταγές να αδειάσουν το κατάστημα.

Μη διστάζετε να καταγγέλετε
Το Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις συλλήψεις και προσαγωγές που έγιναν χθες στην Αθήνα:
«Η τρικομματική κυβέρνηση της υποτέλειας θέλοντας να τρομοκρατήσει τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές και να αποτρέψει τη συμμετοχή του κόσμου στη μεγαλειώδη σημερινή ειρηνική διαδήλωση, πιστή στις αντιδημοκρατικές και αντιδραστικές πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, προέβη σε μαζικές προληπτικές προσαγωγές με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες (Ζωγράφου, Δάφνη, Ομόνοια, Πλατεία Κοτζιά, κ.λ.π.), ακόμη και ανήλικων μαθητών!
Για άλλη μια φορά, με πρόφαση κάποια μεμονωμένα μικροεπεισόδια, οι δυνάμεις καταστολής προσπάθησαν να διαλύσουν την πορεία των χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών κάνοντας αφειδώς χρήση χημικών .
Οι περισσότεροι από τους προσαχθέντες αφού κρατήθηκαν αναίτια για ώρες στη ΓΑΔΑ , αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες δώδεκα προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών παραβιάστηκαν και καταπατήθηκε κάθε έννοια νομιμότητας από τα αστυνομικά όργανα και μάλιστα, υπό την καθοδήγηση και τις ευλογίες μιας κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και ένα δήθεν "αριστερό" κόμμα.
Ο αγώνας για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών θα συνεχιστεί αμείωτος και ΔΕΝ πρόκειται να μας φοβίσουν τα μέτρα καταστολής.
Καλούμε όλες και όλους να σταθούν αλληλέγγυα και χωρίς φόβο απέναντι στην επίσημη παρακρατική πρακτική και να καταγγέλλουν την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.
Όσοι από τους διαδηλωτές υπήρξαν μάρτυρες προσαγωγών, συλλήψεων και βιαιοπραγιών μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, astynomikiaftheresia@gmail.com.
Στη διεύθυνση αυτή μπορούν επίσης να μας στείλουν και όποιο οπτικό υλικό έχουν από κινητά, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταγγελία περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: